Mulineta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dedeciu mihai-paul

Re: Mulineta

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Fa un drum pe la Dragonul 7 si o sa vezi ce mulinete gasesti la preturi de preturi ! Magazinele tot de acolo cumpara si apoi baga adaos 40-50% ca doar blocheaza banii, nu ?

Tritoiu Dragos
Puncte: 0

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Care magazine? Puteti sa dati cateva exemple?

valeriu manole

Mesaj de valeriu manole »

dai cu google "FL" si vezi ce gaseti, apoi du-te si in dragon !

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

eu numai ce am achizitionat un Aerlex 8000 XTA. se simte diferenta cand pui mana pe o mulineta Shimano, chiar daca este in gama low-cost a lor.

ritesco

Mesaj de ritesco »

andrei_h scrie:eu numai ce am achizitionat un Aerlex 8000 XTA. se simte diferenta cand pui mana pe o mulineta Shimano, chiar daca este in gama low-cost a lor.
Ce ai folosit inainte?
Eu bine,Tu ?

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

ritesco scrie:
andrei_h scrie:eu numai ce am achizitionat un Aerlex 8000 XTA. se simte diferenta cand pui mana pe o mulineta Shimano, chiar daca este in gama low-cost a lor.
Ce ai folosit inainte?
cormoran pro carp qd 10pi 5000 si inca folosesc. este foarte ok, robusta. dar shimano se pare ca face diferenta chiar daca cormoranul parca aseaza mai bine firul in lanseu nu am simtit

ritesco

Mesaj de ritesco »

Am citit pareri bune despre Td6000,dar si des[re Shimano Aerlex 7000 XTA, ce pareri aveti ? Shimano pierde la categoria greutate,vreau sa le cuplex cu Mtx 14 3.90 . Care ar fi alegerea corecta?
Eu bine,Tu ?

dyna

Mesaj de dyna »

Cormoran aseaza firul mai bine ca Aerlex?...Am avut Navi, care aseaza firul la fel ca Aerlex si din cate stiu eu sunt in topul celor mai bune mulinete de casting...forma tamburului si felul in care aseaza firul face din Aerlex o super mulineta de casting.

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

dyna scrie:Cormoran aseaza firul mai bine ca Aerlex?...Am avut Navi, care aseaza firul la fel ca Aerlex si din cate stiu eu sunt in topul celor mai bune mulinete de casting...forma tamburului si felul in care aseaza firul face din Aerlex o super mulineta de casting.
este o parere strict personala. si din punct de vedere al lanseului eu unul nu am observat diferente intre cele 2 modele de mulinete. mentionez ca ambele modele de mulinete aveau acelasi fir si erau folosite pe aceleasi model de lansete. parerea mea ca aerlex (ex. navi) este o chestiune si de marketing la chestia cu "masinarii de aruncat". atunci sa inteleg sa sunt mai bune la asezarea firului, implicit la aruncat, decat ultegra? uitate la un tambur de ultegra XSA cu fir si la un tambur de aerlex; cum sunt asezate firele. eu cred ca nu se poate supune comparatiei. si atunci intrebarea retorica: ultegra de ce nu au eu stiu ce denumire de "masinarii-roboti etc. de lansat? eu singurele probleme care le am cu aerlex-uriile sunt la nivel de frana baitrunner II. nicicum nu pot sa le reglez sa lase fir foarte usor dar in acelasi timp sa poata tina tensionat firul swingerul fara sa se invarta tamburul

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”