Vand spod free spirit e class gold.
Launcher LRS 3.60 inel de plecare de 50 achizitionat in aprilie anul acesta de la BF are o singura partida la activ este in stare impecabila practic e ca nou. Il vand pentru ca am achizitionat intre timp si un spod hi's si nu il mai folosesc.
Pret 650 Lei.
Atasez poze cat pot de repede momentan nu sunt in arad.
Conform descrierii nu cred ca exista mari diferente fata de LRS-ul vechi, acest bat este varianta mai noua aparuta pe piata in anul 2012 odata cu SPOMB rodul. Diferentele sunt cred de ordin estetic in sensul ca inscriptionarea si marcajele de pe bat sunt aurii si nu argintii ca la vechiul LRS. Mai mult decat atat din discutiile avute cu baietii de la BF deoarece am vrut sa achizitionez pe langa LRS si un SPOMB ROD am afalat ca dupa ce le-au testat au ajuns la concluzia ca nu sunt diferente intre ele asa ca am renuntat si am luat un HI'S de pe forum. Am avut in mana si LRS-ul vechi si mie mi s-a parut mai moale dar avand in vedere ca nu am lansat cu el nu vreau sa ma pronunt.
Oricum din punctul meu de vedere nu cred ca este important cu ce culoare este inscriptionat, ci felul cum i-si face treaba iar acest bat lucreaza foarte bine ca orice free spirit.
Pentru informatii suplimentare va ajut cu toata placerea.