Noile Seturi De Swingere Fox Illuminated Euro MK2 Si Fox MK3

https://marelepescar.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, marelepescar.ro

Încuiat
kramy
Mesaje: 153
Membru din: Mar Ian 11, 2011 8:25
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Noile Seturi De Swingere Fox Illuminated Euro MK2 Si Fox MK3

Mesaj de kramy »

PRECOMANDA ACUM noile seturi de swingere Fox Illuminated Euro Mk2 si Fox Mk3 si primesti gratuit un degetar Fox!!!

ATENTIE!!! OFERTA ESTE VALABILA PANA LA 1 NOIEMBRIE 2015!

Noua versiune a swingerelor Fox Illuminated Euro MK2 si Fox MK3 impresioneaza prin designul nou cu finisaj negru mat si partea frontala a capului de prindere proiectata special (cu latime mai mare) pentru o vizibilitate imbunatatita. In plus, un amortizor de cauciuc a fost atasat pe partea de jos a capului, cu rol in absortia socurilor provocate de lovirea violenta a swiwngerului de pichet sau de rod-pod in momentul ridicarii lansetei de pe suport.

Pe langa aceste imbunatatiri, cei de la Fox au renuntat la vechea valigeta de transport, swingerii fiind acum prezentati intr-o carcasa noua, transparenta si cu dimensiuni mult reduse pentru eficientizarea spatiului la transport (noua carcasa putand fi acum depozitata si in buzunarele laterale ale gentilor de tip Carryall). Fie ca pescuiti la distanta, cu firele intinse, sau aproape, cu firele lipite de substrat, noii indicatori Fox Illuminated Euro MK2 si MK3 sunt capabile sa sesizeze si cele mai timide trasaturi.

Toate aceste imbunatatiri au fost aduse cu scopul de a mentine in top popularitatea acestor produse in randul pescarilor de crap. Iar surprizele nu se incheie aici, pentru ca, Fox a decis ca noile modele de swingere sa fie disponibile la preturi extrem de atractive.

Precomanda acum unul din seturile de mai jos si primesti gratuit un degetar Fox:

- Set 4 Swingere Fox Illuminated Euro Mk2 NEW 2015
- Set 3 Swingere Fox Illuminated Euro Mk2 NEW 2015
- Set 4 Swingere Fox MK3 NEW 2015
- Set 3 Swingere Fox MK3 NEW 2015

Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MARELEPESCAR.RO”