Trakker Lelvelite Bed vs Fox Flatliter MK2 Bed & Bag System

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nicuB
Puncte: 0

Trakker Lelvelite Bed vs Fox Flatliter MK2 Bed & Bag System

Mesaj de nicuB »

Va rog pe cei care aveti/ati avut unul din cele doua paturi sa va spuneti parerea.
Dpmdv, din ce am vazut pe youtube, fiecare are plusuri si minusuri:
La FOX imi place sistemul de prindere al saltelei (am avut Royale XL si mi-a placut f mult fermitatea saltelei). In schimb, la patul din titlu, atat cat imi pot da seama, salteaua pare foarte subtire. In plus, patul standard costa 1725 ron cu sac de dormit pt 3 sezoane, daca mai pun si patura sar de 2000 ron.

La Trakker imi place salteaua si sistemul de strangere, care face patul f compact, dar nu stiu cat de ferma ramane dupa o perioada de utilizare, avand in vedere ca prinderea saltelei de cadru se face doar cu elastic (stiu, elasticul se mai poate strange, totusi...). Daca imi iau sacul AS 365, impreuna cu patul, ies mai ieftin decat cu Fox (incluzand si patura in achizitie).

Sunt deschis si la alte branduri, atat timp cat sunt pareri avizate si vorbim despre pat (bed), nu pat-scaun (bedchair). Singurul brand, hai sa-i spun premium, care NU ma intereseaza este Nash (air bed ss3 este absolut imens cand e strans)

mihai florescu
pescar de competitie

Re: Trakker Lelvelite Bed vs Fox Flatliter MK2 Bed & Bag Sys

Mesaj de mihai florescu »

Pat Fox Flatliner nu are o saltea foarte subtire, am desfacut patul si am verificat, grosimea saltelei,din punctul meu de vedere, este similara cu a patului Fox Royal. Ca si grad de izolatie termica sacul de dormit de la setul Fox Falatliner este peste izolatia unui sac de dormit pentru trei sezoane.
O sa incerc sa atasez niste poze.
Fişiere ataşate
WP_20151021_11_10_39_Pro.jpg
WP_20151021_11_10_39_Pro.jpg (223.39 KiB) Vizualizat de 638 ori
WP_20151021_11_09_30_Pro.jpg
WP_20151021_11_09_30_Pro.jpg (230.03 KiB) Vizualizat de 638 ori
WP_20151021_11_09_07_Pro.jpg
WP_20151021_11_09_07_Pro.jpg (200.36 KiB) Vizualizat de 638 ori

nicuB

Mesaj de nicuB »

da, ai dreptate! multumesc de lamuriri.
am revazut filmuletele de pe youtube, parca la MKII salteaua e mai groasa decat la primul model, fara MKII.
te rog sa ma mai lamuresti cu ceva: cat de tare e salteaua? cum spuneam, eu am avut royal XL, dar am prieteni care au avut royal standard si s-au plans ca salteaua e, totusi, prea tare.
ai si husa la pat? mai intereseaza daca incape in husa standard:
http://doctorfishing.ro/pescuit-crap/ba ... dchair-bag

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Da, incape in huse de marimea standard. Ca si nivel de rigiditate al saltelei mie imi pare ok.

nicuB

Mesaj de nicuB »

ok, multumesc de raspuns.

astept pareri si despre levelite....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”