Va rog pe cei care aveti/ati avut unul din cele doua paturi sa va spuneti parerea.
Dpmdv, din ce am vazut pe youtube, fiecare are plusuri si minusuri:
La FOX imi place sistemul de prindere al saltelei (am avut Royale XL si mi-a placut f mult fermitatea saltelei). In schimb, la patul din titlu, atat cat imi pot da seama, salteaua pare foarte subtire. In plus, patul standard costa 1725 ron cu sac de dormit pt 3 sezoane, daca mai pun si patura sar de 2000 ron.
La Trakker imi place salteaua si sistemul de strangere, care face patul f compact, dar nu stiu cat de ferma ramane dupa o perioada de utilizare, avand in vedere ca prinderea saltelei de cadru se face doar cu elastic (stiu, elasticul se mai poate strange, totusi...). Daca imi iau sacul AS 365, impreuna cu patul, ies mai ieftin decat cu Fox (incluzand si patura in achizitie).
Sunt deschis si la alte branduri, atat timp cat sunt pareri avizate si vorbim despre pat (bed), nu pat-scaun (bedchair). Singurul brand, hai sa-i spun premium, care NU ma intereseaza este Nash (air bed ss3 este absolut imens cand e strans)