Si Black Silt are camasa rezistenta, nu vei da gres nici cu acest fir.mike83 scrie:Claudiu Garlea scrie:Buna ziua,
Dintre cele 3 firul cu camasa mai rezistenta, este a Kryston-ului.
Merci frumos

Moderator: danr
Si Black Silt are camasa rezistenta, nu vei da gres nici cu acest fir.mike83 scrie:Claudiu Garlea scrie:Buna ziua,
Merci frumos
Black Silt am folosit intr-un timp, dar ma tenteaza kryston-ul ca are varianta de 45lb.tecsi78 scrie:Si Black Silt are camasa rezistenta, nu vei da gres nici cu acest fir.mike83 scrie:Claudiu Garlea scrie:Buna ziua,
Merci frumos
Alex_Sebastian scrie:S-a stabilit data pentru Black Friday ? Daca da, se pot furniza mai multe date despre oferte ? Multumesc.
delcea_sergiu scrie:Buna seara!
Prodding Stickul Anaconda vine curand in stoc sau poate fi adus separat pe comanda?
Ca o intrebare auxiliara - cel din oferta Dvs. e anuntat 3.00-4.5m, am vb cu baietii de la standul Anaconda de la Horgasz SHow Budapesta si mi-au spus ca exista si o versiune de 6m (sau o bucata auxiliarapt cel obisnuit, nu prea le permitea engleza sa imi explice exact). Aveti ceva informatii in aceasta directie? Daca e o bucata auxiliara, poate fi comandata si ea separat?