Ai dat scaunul?Andrei I scrie:E rezervat o perioada. Daca nu il ia persoana respectiva esti urmatorul pe lista.Nowatiny scrie:Salut, as vrea eu scaun senzor satelite---- 100 ron !!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Ai dat scaunul?Andrei I scrie:E rezervat o perioada. Daca nu il ia persoana respectiva esti urmatorul pe lista.Nowatiny scrie:Salut, as vrea eu scaun senzor satelite---- 100 ron !!!
Da. Sorry.Nowatiny scrie:Ai dat scaunul?Andrei I scrie:E rezervat o perioada. Daca nu il ia persoana respectiva esti urmatorul pe lista.Nowatiny scrie:Salut, as vrea eu scaun senzor satelite---- 100 ron !!!
Sunt rezervati pentru tine pana pe 11 cand te rog sa ma suni pentru a imi confirma ca pot sa ii trimit.cristi jurca scrie:AS DORI SENZORII DUPA CE SE TERMINA BOILESMANIA! (7-11 oct)
MULTUMESC .
Sa o folosesti cu rezultate..si mai da-mi un telefon la inceputul sapt viitoare ca sa nu uit sa-ti aduc si furcile alea de fixare in pamant.cristi82 scrie:multumesc pt catapulta andrei
Bogdan le ai rezervate pana in 16 oct.CORDOBA scrie:pat+husa 200 si il iau dupa boilesmania sau 15 oct (ziua de leafa)