In prezent suntem singuri care am mai scosu capu in europa
cred ca in seara asta zicu rateaza sigur cu poarta goala!!!!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stimabile,Administrator scrie:Auzi mai Dane - ai transformat concursul asta intr-un soi de cruciada a echipelor Big Fish , versus Pangica si ceilalti concurenti . Mai mult procedati exact asa cum tu spui mereu ca nu este corect atunci cind fac altii , din alte sfere de interes . Vin ele viitoarele calificari si te vad atunci cum scrii singur pe situri .
Faceti tata ce vreti - participati si voi , e mai bine . Nasol este ca nu vom mai putea scrie pe site nimic , nici despre Darvari si nici despre Belgia - tu fiind intr-un stand si eu in altul . De asta imi pare cel mai rau ! O sa trebuiasca sa plec de 2 ori pe zi de la concurs sa vin in Bucuresti sa postez . Nu-i nimic , fac si asta ca sa isi gaseasca in paginile sitului meu si concursul de la Darvari , concurs nesustinut de mine , dup acum vad ca-mi reprosezi .
Si cu asta gata - eu am terminat cu postarile pe seama acestui concurs - ca pina la urma fac si eu parte din asociatia asta si poate am si eu dreptul la opinie . Nu de alta dar cu hotariri de genul - participam si noi - faceti rau asociatiei , nu mie personal ! Daca se va dovedi ca nu am dreptate - afirm public ca ma retrag din asociatie , imediat dupa data concursului .