Eu am folosit mulineta, in acest sezon, pe una dintre lansete. Foarte multumit de ea. Sunt chiar impresionat de cei de la Caperlan. Imi pare rau ca este asa ieftina, probabil daca era dublu la pret, era privita cu alti ochi.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dupa un sezon de folosire nu am patit acest lucru... sistemul pick-up-ului este aproape la fel cu cel al modelului penn affinity (odata ridicat pt lansare nu are cum sa sara... decat daca este dat cu mana).sorinD scrie:S-a întâmplat vreodată să sară pick-up - ul la aruncări violente?
Folosesc ambele tipuri de mulineta de aceea mi-am dat si cu parerea... Deci...eu am spus ca sistemul este aproape la fel cu cel de la affinity. Pick-up-ul se blocheaza la amandoua la fel... numai ca la penn odata ce ai ridicat pick-up-ul automat se blocheaza si rotorul (deci nu mai poti invarti de manivela, rotorul ramane intepenit)... la adonis dupa ce ai ridicat pick-up-ul rotorul nu se blocheaza si mai poti misca inainte-inapoi mai putin de juma' de tura... De sarit nu sare pick-up-ul la niciuna oricat de tare am arunca.REMUSGL scrie:Sistemul pick-up-ului nu se aseamana cu cel de la PENN. La caperlan daca ridici pick-up, mulineta nu se blocheaza, poti invarti de manivela cam jumatate de tura pana cand mulineta se blocheaza. La Penn pick-up-ul se blocheaza in orice pozitie in care il ridici.