Recomandari minciog crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
delcea_sergiu
Puncte: 0

Recomandari minciog crap

Mesaj de delcea_sergiu »

Salut tuturor.

Sunt in cautare de un nou minciog pt crap, cu deschiderea peste standardul de 42 inci (105cm), preferabil 46 sau chiar 50.
Gama de pret ar fi 300-400 (+/- 10%), din cate am inteles Shimano nu mai are in oferta niciun model. Momentan ma uitam la Fox Torque 46 inci sau Jrc Roamer Landing net 50 (ultimul trebuie comandat, nu se gaseste in stocuri la noi), dar sunt deschis si catre alte optiuni (rog insa nu trimiteti insa mesaje cu oferte SH).

Alte conditii importante ar fi - rigiditatea cozii (nu mai mare de 1.8m, preferabil 2 bucati, dar nu e conditie decisiva daca e dintr-o bucata), rezistenta blocului central si usurinta demufarii.

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Recomandari minciog crap

Mesaj de Claudiu Garlea »

Datorita piesei centrale si a bratelor, usor de demontat este Fox Torque 46'', eu unul am ramas placut surprins de el (diametrul cozii, sistemul de demufare). Tinand cont ca pretul lui este de 414 lei, fata de altele mai scumpe (Nash, Shimano - bine nu il comparam cu Shimano 1:1).

Ca si model cel de 42" este mai rapid ( deoarece bratele si plasa sunt mai usoare decat cele de la modelul de 46"), iar manerul de minciog este identic la ambele modele.

Doar ca manerul este dintr-o bucata.

Putem aduce si modelul de 50" Roamer, de la JRC.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”