Ce crezi am filmare cu lanseta Mtx14 3.90 inele de 50 rupta in drill...gabi1 scrie:@rinvid2000,
Mai are o provocare Mitranescu: -daca reusesti sa o rupi in dril primesti cado' un Logan!
Trimis de pe al meu SM-A500FU folosind Tapatalk
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce crezi am filmare cu lanseta Mtx14 3.90 inele de 50 rupta in drill...gabi1 scrie:@rinvid2000,
Mai are o provocare Mitranescu: -daca reusesti sa o rupi in dril primesti cado' un Logan!
Yntisar26 scrie:Ce crezi am filmare cu lanseta Mtx14 3.90 inele de 50 rupta in drill...gabi1 scrie:@rinvid2000,
Trimis de pe al meu SM-A500FU folosind Tapatalk
Eu-s curios cum ai facut s-o rupi in drill, fara s-o rupi, mai intai, in aruncare! Sa fim seriosi, nici cea mai varza chinezarie nu se rupe in drill, daca n-are un defect (ori de fabricatie), ori din cauza unei manipulari necorespunzatoare.Ce crezi am filmare cu lanseta Mtx14 3.90 inele de 50 rupta in drill...
Daca drillu' a fost facut de un cal/magarus(in panta) si lanseta folosita ca "schimbator de viteze" este credibil.Eu-s curios cum ai facut s-o rupi in drill
Am vazut eu unul la Dunare care dadea cu fir de 0.50 pe o lanseta de spining de 2.10m. Mulina cu frana stransa si tragea in forta de un crap de vreo 7-8 kg. Cand crapul s-a bagat dupa un plop mare cazut in apa, asta tragea in acelasi ritm de parca incerca sa ridice copacul inapoi in padure. Evident, batul a cedat inaintea firului si evident a povestit la toata lumea ca i-a tras un crap atat de mare incat i-a rupt lanseta in drill !ionut72 scrie:Sa fim seriosi, nici cea mai varza chinezarie nu se rupe in drill, daca n-are un defect (ori de fabricatie), ori din cauza unei manipulari necorespunzatoare.
gor965 scrie:Am vazut eu unul la Dunare care dadea cu fir de 0.50 pe o lanseta de spining de 2.10m. Mulina cu frana stransa si tragea in forta de un crap de vreo 7-8 kg. Cand crapul s-a bagat dupa un plop mare cazut in apa, asta tragea in acelasi ritm de parca incerca sa ridice copacul inapoi in padure. Evident, batul a cedat inaintea firului si evident a povestit la toata lumea ca i-a tras un crap atat de mare incat i-a rupt lanseta in drill !ionut72 scrie:Sa fim seriosi, nici cea mai varza chinezarie nu se rupe in drill, daca n-are un defect (ori de fabricatie), ori din cauza unei manipulari necorespunzatoare.
Tampitu' ca tampitu', pacat de vobler...ionut72 scrie:gor965 scrie: Am vazut eu unul la Dunare care dadea cu fir de 0.50 pe o lanseta de spining de 2.10m. Mulina cu frana stransa si tragea in forta de un crap de vreo 7-8 kg. Cand crapul s-a bagat dupa un plop mare cazut in apa, asta tragea in acelasi ritm de parca incerca sa ridice copacul inapoi in padure. Evident, batul a cedat inaintea firului si evident a povestit la toata lumea ca i-a tras un crap atat de mare incat i-a rupt lanseta in drill !
Mea culpa, rectificare: ori, daca n-are, la cotor, un tampit!