Am avut MTX 14 si Tribal supressa, iar Velocity aveau partenerii mei de pescuit si pot spune ca am pescuit destul de mult si cu ele.
La un moment dat credeam ca nu este alta lanseta mai potrivita pentru mine decat mtx 14, asta pana s-au inmuiat.
Dupa aceea am zis ca Supressa este ce mi se potriveste, pana am ajuns sa folosesc momitoare

Cu mtx dai bine si cu momitoare si cu plumbi,dar dupa 1 an "s-au cam inmuiat" si am avut si probleme cu mandrinele.
Cu Supressa si Velocity mie unul imi era frica sa dau cu momitoare, cand foloseseam momitoare le faceam cruce inainte sa arunc, dar cu plumb in-line de 120 de grame(cat scria pe el), dadeam cu toata forta si se duceau bine.
Acum am trecut la Beastmaster si sunt FOARTE MULTUMIT de alegerea facuta, le folosesc cu plumbi de 120 sau 130 g fara probleme, dar si cu momitoare+saculeti si nu imi este frica "sa dau in ele".
Pot spune ca nici una din lansetele de mai sus nu se compara cu Beastmaster.
Am prieteni care au sau au avut Velocity si au spus ca nu se compara cu Beastmaster.
Alegerea finala oricum iti apartine.
Dar daca nu te grabesti, in iarna se fac iesiri la casting prieteneste si poti sa testezi acolo fel si fel de lansete.
Asa daca nu le-ai folosit pana acum si te orientezi doar dupa ce scriem noi aici, s-ar putea sa iti para rau de alegerea pe care urmeaza sa o faci.....