Moderator: Dan Mateianu
---------jugarucristian scrie:FUDO nr. 2 si 1 doar 5.50 lei plicul
pai de la voi a plecat moda...petre iulian scrie:---------jugarucristian scrie:FUDO nr. 2 si 1 doar 5.50 lei plicul
bun ,bun
pt. mine nu mai exista alte carlige -Fudo ISER TF
The bestjugarucristian scrie:FUDO nr. 2 si 1 doar 5.50 lei plicul
Daca chiar stiai acum un an de zile, eu parca imi amintesc ca intrebai insistent despre ele mai anul asta, zi-mi si mie seria(cele 4 cifre) inscriptionata pe plic.osc1or scrie:pai de la voi a plecat moda...petre iulian scrie:---------jugarucristian scrie:FUDO nr. 2 si 1 doar 5.50 lei plicul
bun ,bun
acum 1 an radea lumea de mine pe balta cand ma vedeau cu Fudo de 5 lei...pe vremea aia tineati secreta informatia
---------osc1or scrie:pai de la voi a plecat moda...petre iulian scrie:---------jugarucristian scrie:FUDO nr. 2 si 1 doar 5.50 lei plicul
bun ,bun
acum 1 an radea lumea de mine pe balta cand ma vedeau cu Fudo de 5 lei...pe vremea aia tineati secreta informatia
Si daca ti-o spun, ce faci?bogdan5 scrie:Daca chiar stiai acum un an de zile, eu parca imi amintesc ca intrebai insistent despre ele mai anul asta, zi-mi si mie seria(cele 4 cifre) inscriptionata pe plic.osc1or scrie:pai de la voi a plecat moda...petre iulian scrie:---------jugarucristian scrie:FUDO nr. 2 si 1 doar 5.50 lei plicul
bun ,bun