Ia-ti 2 seturi: cu unul lansezi si cu celalat faci drill-ul!mai pe scurt sa mearga departe cu momitor si sa simt si pestii de 5-6 kg

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ia-ti 2 seturi: cu unul lansezi si cu celalat faci drill-ul!mai pe scurt sa mearga departe cu momitor si sa simt si pestii de 5-6 kg
Cate ai nevoie?vasea scrie:Supressa de 3.90m 3,5 lbs nu se mai fabrica. Pacat.
Cum se pune prelungitor la tacul de la biliard...poate merge si la beastmaster...ionut72 scrie:Beastmaster, daca te impaci cu distanta mica de la mandrina pana la cotor.
Am 3 noi noute...da' nu pescuiesc cu ele ca sa ramana asa!vasea scrie:Supressa de 3.90m 3,5 lbs nu se mai fabrica. Pacat.
Salut Ionut,ionut72 scrie:Beastmaster, daca te impaci cu distanta mica de la mandrina pana la cotor.
In situatia asta ramai ca in gara...cu cele de distanta nu simti "placerea drilului" si cu cele de placere nu ajungi la peste.o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...
Eeeeee...si tu acum...bogdan5 scrie:In situatia asta ramai ca in gara...cu cele de distanta nu simti "placerea drilului" si cu cele de placere nu ajungi la peste.o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...
Daca asta-i argumentul, atunci orice tokoz/germina de 2.40m "bate" cu siguranta 60m si este si "placuta" in drill.cristirac1980 scrie: Si apropo...vezi concursuri castigate la 60 m pescuit, Best Five- fratii Rudeanu si au fost si altele...
N-am detinut lansetele personal, le-am folosit in cateva partide pe ale partenerilor de pescuit. imi pare ca toate erau modelul vechi, cel visiniu, daca nu ma insel.cristirac1980 scrie:Salut Ionut,ionut72 scrie:Beastmaster, daca te impaci cu distanta mica de la mandrina pana la cotor.
Fara nici o intentie ascunsa, o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...te stimez foarte mult, esti printre putinii de pe acest forum care scriu la subiect si in cunostinta de cauza, nu intri in polemici, nu faci reclame si ai un foarte bun simt...te urmaresc si tot respectul pt tine
Acum in ceea ce priveste dist pana la cotor am obs ca eu chiar ma impac bine cu cotoare scurte in sensul ca avand mainile lungii am tendinta de a indoi bratul de la mandrina in aruncari la lansetele cu cotor lung.. asa ca virgula cred ca o sa fie ok...
Ce model de beastmaster ai folosit?
Multumesc