vot lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

vot lansete

1. mtx 14 , cele cu inel de 40 daca mai gasesc
23
24%
2. tribal velocity
31
33%
3. tribal supressa
9
10%
4. beastmaster
21
22%
5. sonik sk4
10
11%

Voturi totale: 94

ionut72
pescar de competitie

Re: vot lansete

Mesaj de ionut72 »

mai pe scurt sa mearga departe cu momitor si sa simt si pestii de 5-6 kg :)
Ia-ti 2 seturi: cu unul lansezi si cu celalat faci drill-ul! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

vasea
Puncte: 0

Mesaj de vasea »

Supressa de 3.90m 3,5 lbs nu se mai fabrica. Pacat.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

vasea scrie:Supressa de 3.90m 3,5 lbs nu se mai fabrica. Pacat.
Cate ai nevoie?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

PallBogdan
pescar de competitie

vot lansete

Mesaj de PallBogdan »

ionut72 scrie:Beastmaster, daca te impaci cu distanta mica de la mandrina pana la cotor.
Cum se pune prelungitor la tacul de la biliard...poate merge si la beastmaster...

PallBogdan
pescar de competitie

vot lansete

Mesaj de PallBogdan »

vasea scrie:Supressa de 3.90m 3,5 lbs nu se mai fabrica. Pacat.
Am 3 noi noute...da' nu pescuiesc cu ele ca sa ramana asa! ;)

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

ionut72 scrie:Beastmaster, daca te impaci cu distanta mica de la mandrina pana la cotor.
Salut Ionut,
Fara nici o intentie ascunsa :D , o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...te stimez foarte mult, esti printre putinii de pe acest forum care scriu la subiect si in cunostinta de cauza, nu intri in polemici, nu faci reclame si ai un foarte bun simt...te urmaresc si tot respectul pt tine
Acum in ceea ce priveste dist pana la cotor am obs ca eu chiar ma impac bine cu cotoare scurte in sensul ca avand mainile lungii am tendinta de a indoi bratul de la mandrina in aruncari la lansetele cu cotor lung.. asa ca virgula cred ca o sa fie ok...
Ce model de beastmaster ai folosit?

Multumesc

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...
In situatia asta ramai ca in gara...cu cele de distanta nu simti "placerea drilului" si cu cele de placere nu ajungi la peste. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

bogdan5 scrie:
o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...
In situatia asta ramai ca in gara...cu cele de distanta nu simti "placerea drilului" si cu cele de placere nu ajungi la peste. :D
Eeeeee...si tu acum... :D
Ma gandesc ca la distanta sa pescuiesc izolat/ interceptie..iar cu cele de placere nu trebuie sa "ajungi" la peste, trebuie sa-l chemi tu la tine....la masa
Oricum ...eu fac pescuit de placere dar ziceam sa ajung si mai departe
Si apropo...vezi concursuri castigate la 60 m pescuit, Best Five- fratii Rudeanu si au fost si altele...

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

cristirac1980 scrie: Si apropo...vezi concursuri castigate la 60 m pescuit, Best Five- fratii Rudeanu si au fost si altele...
Daca asta-i argumentul, atunci orice tokoz/germina de 2.40m "bate" cu siguranta 60m si este si "placuta" in drill. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cristirac1980 scrie:
Salut Ionut,
Fara nici o intentie ascunsa :D , o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...te stimez foarte mult, esti printre putinii de pe acest forum care scriu la subiect si in cunostinta de cauza, nu intri in polemici, nu faci reclame si ai un foarte bun simt...te urmaresc si tot respectul pt tine
Acum in ceea ce priveste dist pana la cotor am obs ca eu chiar ma impac bine cu cotoare scurte in sensul ca avand mainile lungii am tendinta de a indoi bratul de la mandrina in aruncari la lansetele cu cotor lung.. asa ca virgula cred ca o sa fie ok...
Ce model de beastmaster ai folosit?

Multumesc
N-am detinut lansetele personal, le-am folosit in cateva partide pe ale partenerilor de pescuit. imi pare ca toate erau modelul vechi, cel visiniu, daca nu ma insel.

P.S. Multumesc pentru aprecieri, dar, cu "intratul in polemici", n-ai prea nimerit-o Din contra, consider ca polemicile (la obiect, logice, cu argumente coerente si consecvente) sunt chiar benefice.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”