vot lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

vot lansete

1. mtx 14 , cele cu inel de 40 daca mai gasesc
23
24%
2. tribal velocity
31
33%
3. tribal supressa
9
10%
4. beastmaster
21
22%
5. sonik sk4
10
11%

Voturi totale: 94

ionut72
pescar de competitie

Re: vot lansete

Mesaj de ionut72 »

PallBogdan scrie:
ionut72 scrie:Beastmaster, daca te impaci cu distanta mica de la mandrina pana la cotor.
Cum se pune prelungitor la tacul de la biliard...poate merge si la beastmaster...
Daca le pui prelungitor, nu le mai poti folosi in concursuri, ca depasesti lungimea acceptata!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Re: vot lansete

Mesaj de ionut72 »

o sa-ti urmez sfatul pana la urma si cred ca o sa cumpar 2 si 2...adica 2 pt distanta si 2 pt placerea drill-ului...
Eu ma refeream la 2 seturi complete diferite! Depinde, bineinteles, si de buget

Ca sa mai si glumim, poti proceda dupa cum urmeaza: folosesti un set pentru lansat si pe cel de-a 2-lea pentru drill. Concomitent! Arunci montura cu cele rapide si faci drill-ul cu celelalte! :D :D :D

Distanta si placerea in drill sunt 2 chestii care se cam bat cap in cap.

Eu unul prefer lansetele rapide, ma juta si sa ajung unde trebuie (cand trebuie), si la un pescuit de forta, pe balti cu agatatura, le pot folosi si apropae, si, pentru mine, drill-ul insusi e o placere in sine. In plus, n-am considerat niciodata ca rigiditatea lansetelor e vinovata pentru pierderea pestilor la mal, ci altele sunt motivele.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

pokemonu
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de pokemonu »

Eu unul iti recomand Beastmaster primul model , cel negru cod DL.
Am avut si Beastmaster AX si BX, MTX 12 care e un 14 nitel mai greu, acum am Shimano Velocity, dar, Beatmaster DL de 3.90 si 3lbs mi-au placut mult.
Nu ma intreba de metri fire etc ca nu ma intereseaza castingul
Bafta

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”