picioare lungi skypod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
szucs lorand
Puncte: 0

picioare lungi skypod

Mesaj de szucs lorand »

Salut.stie cineva de unde se pot achizitiona separat picioare lungi pt skypod si eventual am inteles ca exista buzzbar de 3 cu distanta mai mare intre posturi.mersi anticipat.astep raspunsuri si pe mp daca are cineva de vanzare.

luctrif

Re: picioare lungi skypod

Mesaj de luctrif »

szucs lorand scrie:Salut.stie cineva de unde se pot achizitiona separat picioare lungi pt skypod si eventual am inteles ca exista buzzbar de 3 cu distanta mai mare intre posturi.mersi anticipat.astep raspunsuri si pe mp daca are cineva de vanzare.
Salut,

Vezi ca are Dan Mitranescu niste picheti de inox cu diametrul exterior de 20 mm, filet universal pentru avertizori, foarte solizi, max 145 cm.

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

szucs lorand scrie:Salut.stie cineva de unde se pot achizitiona separat picioare lungi pt skypod si eventual am inteles ca exista buzzbar de 3 cu distanta mai mare intre posturi.mersi anticipat.astep raspunsuri si pe mp daca are cineva de vanzare.
Vezi picioarele de la noul fox horizon duo, cred ca sunt aceleasi, se achizitioneaza separat.
Salutari!
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

szucs lorand

Mesaj de szucs lorand »

Mersi pt raspunsuri.daca mai stie altcineva ceva va ascult cu mareplacere.multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”