Ultegra XSC diferenta tamburi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Ultegra XSC diferenta tamburi

Mesaj de Alin Galbenu »

yuuhuu scrie:E logic ca pe 14000 intra mai mult fir !
Mai practic ma refer la greutate, lansari mai bune cu un tambur mai greu sau mai usor. Vreau doar sa stiu daca exista alta diferenta decat cea de greutate si fir.
Bun daca imi achizitionez un 14000 vine cu tambur de rezerva tot de 14000. Deoarece eu nu plantez si arunc din mana trebuie sa imi iau tambur de 6000 etc...

Multumesc pentru infos
Da, au 5 grame diferenta intre ele, o sa te ingreuneze in lansare! Nu-ti lua de 14000, ia-ti de 10000. Si cand o sa vrei sa pescuiesti cu fir gros (045) o sa-ti dai seama ca vrei tamburi de 14000. Dar stai linistit, e forumul plin, se vand la greu pentru ca "nu poti lansa" cu ei.
Pe Aerotechnium sunt tamburi de 12000. Si este o mulineta de casting. Ce zici, nu e prea mare?

yuuhuu

Mesaj de yuuhuu »

Multumesc pentru informatii, nu ma pricep la mulinete si din aceasta cauza vroiam sa aflu cateva pareri avizate de la cunoscatori !

Allen raspunsul tau putea fi formulat altfel :), mersi !

Cu stima

yuuhuu

Mesaj de yuuhuu »

razvan u. scrie:
yuuhuu scrie:E logic ca pe 14000 intra mai mult fir !
Mai practic ma refer la greutate, lansari mai bune cu un tambur mai greu sau mai usor. Vreau doar sa stiu daca exista alta diferenta decat cea de greutate si fir.
Bun daca imi achizitionez un 14000 vine cu tambur de rezerva tot de 14000. Deoarece eu nu plantez si arunc din mana trebuie sa imi iau tambur de 6000 etc...

Multumesc pentru infos
Daca e logic ca pe 14000 intra mai mult fir, atunci exprima mai clar ce informatie cauti.
"
O informatie va rog !

Mulineta Shimano Ultegra 10000 XSC vs Mulineta Shimano Ultegra 14000 XSC, diferenta e tamburul, dar stie cineva care este mai practic ?

Va multumesc!

Cu stima

"

Din raspunsurile voastre am inteles urmatorul lucru, intre cele doua nu exista nici o diferenta, decat probabil pretul la unele magazine si capacitatea tamburului
Nu influenteaza in casting
Achizitia optima, daca se pescuieste si cu fir mai gros, este varianta 14000 care vine cu tambur de rezerva 10000

Multumesc

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

Din raspunsurile voastre am inteles urmatorul lucru, intre cele doua nu exista nici o diferenta, decat probabil pretul la unele magazine si capacitatea tamburului
Nu influenteaza in casting
Achizitia optima, daca se pescuieste si cu fir mai gros, este varianta 14000 care vine cu tambur de rezerva 10000

Multumesc

Bravo colega, ai inteles perfect!
spor la cumparaturi
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

l3ogdan

Mesaj de l3ogdan »

Daca cele 2 mulinete au corpul identic, inseamna ca pe oricare dintre ele se pot folosi tamburi de 6000, de 10000 si de 14000, codect?
"Nu este nici o rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost" - Marin Sorescu

mihai turiac

Re:

Mesaj de mihai turiac »

l3ogdan scrie:Daca cele 2 mulinete au corpul identic, inseamna ca pe oricare dintre ele se pot folosi tamburi de 6000, de 10000 si de 14000, codect?
Normal
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

Pentru mai multe detalii consultati:

http://www.crapmania.ro/forum/prezentar ... 36676.html