Am cautat pe mai toate site-urile de pescuit romanesti ,insa nu am gasit pe nici unul pe cineva care sa aduca produse marca EHMANNS .
Vreau sa-mi iau un cort de la ei (e cortul care indeplineste toate conditiile pe care mi le-am dorit ) .
Stiu ca sunt multe persoane care au firme sau lucreaza in industria de profil ... poate ...poate
Eu caut EHMANNS Hot Spot SI 2 Man Bivvy .
Nu vad sensul pentru care mi-as lua un cort cu plasa de insecte deasupra : ziua iti bate soarele-n cap , noaptea-i frig , iar dimineata cade roua pe tine
Gresit. Doar ziua stai cu el descoperit, noaptea ii montezi winterskinul (dureaza 30 secunde !) si nu te uda roua. Si nici nu este frig. Si dupa ce o sa stai cateva zile la pescuit in Comandor, o sa vezi ca nu te bate soarele in cap, are o portiune plina deasupra...
PS Si ptr cultura ta generala, afla ca Ehmmans produce in aceiasi fabrica unde facem si noi....din Germania !
Deci, traiasca China !
Salut ,
Nu vreau sa ma lansez intr-o polemica in privinta corturilor de acest tip ( dupa cum poti sa observi nu am facut o referire directa la Comandor ci la gama in general ).
Initial am fost tentat sa-mi cumpar un astfel de cort deoarece arata chiar spectaculos , insa am renuntat curand datorita motivelor deja enuntate .
Incantat de recomandarile de pe diverse forumuri am intrat si pe site-ul vostru cautand un cort care sa-mi convina , insa ( desi crede-ma am insistat ) nu am gasit detaliile tehnice ce m-ar fi putut convinge sa cumpar .
Am gasit 1 ( una ) poza cu Navigatorul si aia cu winterskin ( produs ce nu ma intereseaza ) si informatia ca este cel mai vandut cort din 2008 ... daca ai tu vreun alt link unde pot sa gasesc poze fata/spate/lateral , de unde sa aflu daca are ferestre de aerisire in spate , care este impermeabilitatea materialului de cort si a grounsheet-ului , dimensiunile de transport ... te rog sa-mi trimiti ... e posibil sa-mi reconsider alegerea .