Salut!Din mai multe surse neoficiale am citit ca s-au fabricat 2 seri.Intrebarea a fi:Ce diferente sunt dintre cele 2 (s-au mai multe) serii?-atat ca infatisare, cat si functionalitate. Ma intereseaza toate amanuntele.Multumesc!
P-ai intreaba surs-a neoficiala, sa-ti spuna tot ce stiie. Poate ne imparta-sesti si noua teoria serilor BBLC.Nu conteaza ca-s vechi, XT-A sau CI4, 2 seri sa ne povestest-i sa treaca iarna asta mai rpd.
Albert scrie:P-ai intreaba surs-a neoficiala, sa-ti spuna tot ce stiie. Poate ne imparta-sesti si noua teoria serilor BBLC.Nu conteaza ca-s vechi, XT-A sau CI4, 2 seri sa ne povestest-i sa treaca iarna asta mai rpd.
Eu am postat acest subiect din faptul ca ma intereseaza SERIOS!,si nu din misto.Personal si eu am gasit cateva diferente minore,dar a-si fi vrut sa-mi largesc cunostintele.(nu din pierdere de timp-''...sa treaca iarna asta mai rapid''.
Pai spune exact ce te intereseaza.Care mulineta? Cea din titlu nu exista.
Ca sa afli si aici ceva barfa spune asa:
Ce model te intereseaza si ce-ai auzit mai exact in legatura cu el.
De ex: mulineta Shimkumowaida smolrannnner, am auzit ca exista un lot din anu 1960 la care ii sareau bureti din frana si rulmentii exista doar pe cutie.
Bun! De ex m-ar interesa in ce an s-a emis seria cu probleme cu baitrunnerul?Ma gandesc ca este greu de raspuns ,ca la infatisare (ma gandesc eu) sunt la fel ,s-au nu?!Rog frumos pe moderator sa corecteze titlul pe care am scris(neintentionat) gresit.Multumesc.
Eu cer scuze!!!!!!!!!,La altfel de stil de comentarii asteptam,Un om destept spunea-''Itrebare proasta nu exista,numai raspuns prost!"Eu cred ca v-am tratat cu respect.O zi placuta in continuare!
Eu cred ca tu ai o intreaga teorie pe tema asta.
Ca sa fie treaba treaba mai bine o enunti pe toata. Si aici si pe celalalt forum.Dupa ce ne scrii ce crezi/stii tu de la suresele tale dezbatem, discutam ca az'maine vine iarna...