lansete...

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bobocel
Puncte: 0

lansete...

Mesaj de bobocel »

am 13 ani...si lansez intre 70-90 de metriii....mai ales cu bete bune cu un bat de calitate medie......nu pre folosesc, lansez catre 55 de metri....vas ruga sa imi recomandati niste lansete bune ....un prete pana in 4 milioane bucata....si alte mulinete si dinastea...astept raspunsuri.....

mircea62

Re: lansete...

Mesaj de mircea62 »

Inainte sa aprofundezi pescuitul te-as sfatui sa mai studiezi putin limba romana ca vad ca ai carente mari.
Mircea B.

bobocel

Mesaj de bobocel »

bne.omule.....nai vrea sa scriu corect si atent sa imi ia un an......vb toata ziua pe mess si amm obisnuit cu prescurtarile.......stay calm ca la pescuit nu am jok....de romana...sa fie aje cum ii sa nu se schimbe:)) HAI ROMANIA.......Ole in franta:X

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

daca tot "vorbesti" toata ziua pe "mess", de ce nu incerci tot acolo sa gasesti niste raspunsuri la intrebarile tale agramate ??? :D ... omule !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bobocel

Mesaj de bobocel »

da, pentru ca vorbesc cu handicapati de colegii....oameni inculti....si totusi daca is destepti nu au nici un habar despre pescuit! Deaia vreau sa cer parerea unor maiestrii!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ei, atunci afla ca pana la lansete, pentru a-ti inbunatatii performantele in lansatul la distanta, trebuie sa-ti inbunatatesti in primul rand tehnica de aruncare...citind articolele de rigoare din avp si apoi exersand pe balta pana la epuizare... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornelserbu scrie:ei, atunci afla ca pana la lansete, pentru a-ti inbunatatii performantele in lansatul la distanta, trebuie sa-ti inbunatatesti in primul rand tehnica de aruncare...citind articolele de rigoare din avp si apoi exersand pe balta pana la epuizare... :D
Nea Cornele ,daca afla taica-sau ca il sfatuim pe asta mic cum sa dea gaura in bugetul familiei si dupa aia cum sa se epuizeze pe malul baltii in loc sa invete ca sa intre la un liceu bun ...ne da foc la forum ! :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bobocel

Mesaj de bobocel »

@gor stay linistit omule..nare treaba tata cu dinastea...si nu fur eo din banii familie;) si totusi nu cred ca fac gaura asa de amre....pt ca lansetele nu le schim bi la fiecare pescuit:)):))

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Asta o zici acuma,stai sa vezi ce se-ntampla daca vezi ceva mai "smecher". :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”