Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu stiu de unde informatia asta ...Zarel scrie:Mitranescu nu shimba la Shimano.
Poți rezolva problema la Coco- Carp discount.
Succes!
Trimis de pe al meu SM-G3815 folosind Tapatalk
S-a interesat el si cica nu aveti franciza(Shimano)Dan Mitranescu scrie:Nu stiu de unde informatia asta ...Zarel scrie:Mitranescu nu shimba la Shimano.
Succes!
Schimbam ceramica inelelor sparte pe orice tip de lanseta si cu deosebita placere pe Shimano.
Dan Mitranescu nu este acreditat de Shimano, pentru ca schimba cu inele chinezesti din China , facute de chineji, iar in loc de Velocity te trezesti cu Mtx14Zarel scrie:Mitranescu nu shimba la Shimano.
Succes!
Unde mai pui ca tot uitandu-te la ele faci ochii migdalatiDan Mitranescu nu este acreditat de Shimano, pentru ca schimba cu inele chinezesti din China , facute de chineji, iar in loc de Velocity te trezesti cu Mtx14
In alte parti se schimba cu inele Shimano/Fuji japoneje din Japonia , facute de japoneji.
Aaaaaa pai este ok atunci. Bine ca nu schimba cu Fuji Japoneze din Spania facute de Italieni!carbocalm scrie:Dan Mitranescu nu este acreditat de Shimano, pentru ca schimba cu inele chinezesti din China , facute de chineji, iar in loc de Velocity te trezesti cu Mtx14Zarel scrie:Mitranescu nu shimba la Shimano.
Succes!
In alte parti se schimba cu inele Shimano/Fuji japoneje din Japonia , facute de japoneji.
Salut,Dan Mitranescu scrie:Nu stiu de unde informatia asta ...Zarel scrie:Mitranescu nu shimba la Shimano.
Succes!
Schimbam ceramica inelelor sparte pe orice tip de lanseta si cu deosebita placere pe Shimano.