Dacă tu nu știi ce informații se transmit de la tine din magazin
Trimis de pe al meu SM-G3815 folosind Tapatalk

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu!mihai turiac scrie:sa inteleg ca va deranjeaza pretul la mitranescu ? Adica este suspect de ieftin.....
Și eu am shimbat în trecut fără probleme.mihai turiac scrie:Scuze dar a schimbat inele acolo, si la poke, si la daiwa si la shimano......mereu impecabil si fara probleme.
In primul rand este total aiurea sa avem ceva cu o marca. "nu schimbam inele pe ... ".Zarel scrie:Și eu am shimbat în trecut fără probleme.mihai turiac scrie:Scuze dar a schimbat inele acolo, si la poke, si la daiwa si la shimano......mereu impecabil si fara probleme.
Am fost surprins când au spus ca numai schimba la Shimano.
Este bine ca s-au clarificat lucrurile.
Succes!
Întrebarea mea a fost:Dan Mitranescu scrie:In primul rand este total aiurea sa avem ceva cu o marca. "nu schimbam inele pe ... ".Zarel scrie:Și eu am shimbat în trecut fără probleme.mihai turiac scrie:Scuze dar a schimbat inele acolo, si la poke, si la daiwa si la shimano......mereu impecabil si fara probleme.
Am fost surprins când au spus ca numai schimba la Shimano.
Este bine ca s-au clarificat lucrurile.
Succes!
Pe urma, sigur a existat o confuzie si nu din partea noastra, pentru ca asta facem si spunem de ani de zile.
Nu MATISAM inele ! Schimbam numai ceramicile sparte si inele de varf ce nu necesita matisare.
Acum sper sa fie lucrurile clare.
Asa este ?