Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nici n-o sa se inghesuie. Nu vezi ca are 2.75 lbs si 11.6ft?! Pai orice-i sub 3.5lbs si 13ft nu se vinde.costy67 scrie:...magazinele de specialitate vad ca nu se inghesuiesc sa aduca...
Nush unde ai observat tu tendinta asta dare eu am cautat din primavara pana-n toamna sa-mi iau niste lansete de 10 si 11ft de la importatori...si am ajuns sa le iau din Austria cu o saptamana inainte de-a merge in Deltaosc1or scrie:Totusi am observat o tendinta de a se reveni la lansete mai scurte pt pescuit la crap, chiar si de 3m.
scuze, nu vreau sa creez polemici dar care-i rostul unei astfel de lansete ca sunt in ceata. planuiti sa o folositi si la spinning din cand in cand?mihai turiac scrie:Da de 12" 2,50lbs si actiune rapida gasesc pe undeva ? De fapt am gasit dar era aproximativ 900ron/buc.......se gaseste oare ceva la un pret decent ?
Exact ce spunea cineva mai sus, la noi se cauta lansete de minim 3,5lb cu actiune cat mai "fast", sa laseze pe orbita. Si daca se poate, singure.mihai turiac scrie:Da de 12" 2,50lbs si actiune rapida gasesc pe undeva ? De fapt am gasit dar era aproximativ 900ron/buc.......se gaseste oare ceva la un pret decent ?