Recomandare saltea

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
john_carp
Puncte: 0

Recomandare saltea

Mesaj de john_carp »

Salut! As dori o recomandare pt o saltea de primire , in gama de pret 400-500 de lei , ca si marime undeva pe la 120 de cm ( problema principala fiind transportul) . O alta caracteristica pe care o consider importanta este sa nu se afunde in noroi, pamant,pietris deci ceva talpici pe picioare ar fi grozavi. Optional as prefera sa aiba si husa, dar nu tin neaparat.
Cam la ce produse ma pot incadra in gama mea de pret?
Astept un raspuns. Multumesc anticipat.

Bogdan Zaharia
Moderator

Re: Recomandare saltea

Mesaj de Bogdan Zaharia »

ImagineImagine
BÂZ

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ca si saltea de primire care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra si sa poata fi usor de transportat, este cradle-ul de la JRC Extreme Carp Cradle. Aceasta are si husa de transport, iar ca si transport este ca o umbrela.

O alta saltea care s-ar incadra in bugetul dumneavoastra si este usor de transportat, este cea de la AVID Safeguard XL. Ca si modelul de la JRC si aceasta are husa de transport.
O alta varianta, este si cea de la Anaconda:Saltea primire crap Jungle Stretcher. Singurul dezavantaj, husa care o protejeaza cadita in timpul pescuitului se foloseste si ca husa protectie in timpul transportului.

ovideli

Mesaj de ovideli »

john_carp scrie:Salut! As dori o recomandare pt o saltea de primire , in gama de pret 400-500 de lei , ca si marime undeva pe la 120 de cm ( problema principala fiind transportul) . O alta caracteristica pe care o consider importanta este sa nu se afunde in noroi, pamant,pietris deci ceva talpici pe picioare ar fi grozavi. Optional as prefera sa aiba si husa, dar nu tin neaparat.
Cam la ce produse ma pot incadra in gama mea de pret?
Astept un raspuns. Multumesc anticipat.
eu am luat cadita asta http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 8-135.html pare solida, are talpici, barele sunt foarte solide, sper sa reziste si in timp (asta vom vedea)
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

Sau acum poti beneficia de o super saltea la un super pret de doar 285 lei de la 380 lei
http://claumarpescar.ro/pescuit-la-crap ... -husa.html

john_carp

Mesaj de john_carp »

Va multumesc mult de tot pt. sugestii. Am ales-o pe cea de la Senzor , de la Claumar de pe site. Multumesc inca o data!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”