Hobaia

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Gabriel Sarbu

Re: Hobaia

Mesaj de Gabriel Sarbu »

@ Zambaccian

era 7 dimineata, o ceatza densa, de-abia ma trezisem deci afumat era exclus sa fiu, de inchinat ma inchinam la peste ca merita :)

@Marius

mersi mult pentru felicitari,

in doua zile am prins doar 4 romanesti si un cteno-castravete, 4 din cei 5 pesti prinsi in noaptea de sambata

A meritat oricum
Nume utilizator schimbat din Maximus

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Serban »

Au venit si primele trasaturi de crap , 2 trasaturi : 1 scapat (parcat) si unu scos la 3 kg ; toate astea intr-o singura ora.

Sper sa ajung si eu la ei ca fierb la birou !!!!! :( :( :( :cry:
Pescar de rând

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Cu toate ca s-a anuntat cod galben si o maxima de 8 grade in timpul zilei, ca sa nu mai zic de aversele de ploaie anuntate, 2 tineri pescari(Tudor si Claudiu) au ales sa isi petreaca urmatoarele 4 zile pe balta, mai exact pe balta mica de la Hobaia.
Si cum nu pot sa las eroii singuri, de maine dimineata voi fi si eu langa ei, dotat cu barca, sonar, balize si 40 de kg de boiliesuri de cea mai buna calitate.
Va voi tine la curent cu desfasurarea expeditie, iar la intoarcere voi posta poze...asta daca reusim sa supravietuim ! :D

PS Din surse sigure, am aflat ca in balta mica de la Hobaia ar fi exemplare de crap romanesc trecute de 20 de kg.....Iar balta, care are adancimi si de 10 metri, nu a fost secata si pescuita complet din 1970 ! Si se pare ca exista si o padure scufundata, cateva vii , cativa stalpi....etc..... :wink:
in aceeasi perioada si doi pescari batrani (eu si tica) am ales acelasi lucru si anume sa fim pe balta, doar ca noi am prins foarte bine pe o balta la liber exemplare intre 8 si 12 kg... :D plus frig si ploaie cat cuprinde, dar sti si tu ca suntem obisnuiti cu asa ceva...

daca-l intrebi pe mircica gheran, ai sa afli si unde am fost :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Au dat drumu la brate baietii !
Pescar de rând

Shumu

Mesaj de Shumu »

Ce s a prins pana acum?
Costin Somodea (Moshmo)

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Am vorbit la telefon cu Tudor si azi noapte a avut 5 trasaturi din care au rezultat 3 pesti pe mal , de greutati nu am intrebat ..din cate am inteles Vladut a prins si el ceva .
Sa le tinem pumnii vor sa stea pana duminica :D . Din pacate vremea de afara nu ma lasa sa ajung la ei :?
Pescar de rând

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Tudor, nu ne povestesti cum a fost?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Acum am ajuns, voi reveni maine sau poimaine cu poze si povestea completa.....

PS cel mai mare 15.8 kg..... :wink: balta este de vis....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

gata...m-am dezghetat...
am ajuns marti pe o ploaie marunta...claudiu a trebuit sa intre in apa sa curete de craci si radacini ca se ne facem un culoar de 2-3 metrii latime ca sa putem scoate pestii in conditiile in care locul pe care am fost nu fost pescuit niciodata.
am periat apa si am gasit ca are adancimi intre 6 metrii si 7,5-8 metrii.undeva la 25-30 de metrii in stanga am gasit un prag si am nadit de la inceput cam cu 2kg de bile tari si in fata undeva la 60-70 de metrii am mai facut un pat de nada folosind cam 2 kg de bile tari.la carlig am folosit pt inceput bile solubile.trasaturile au inceput sa vina dupa aproximativ 30 de ore,intre timp am mai facut o nadire cu solubile si tari din barca.au fost cam 15-16 trasaturi din care am scos cam 10-11 pesti.o observatie ar fii ca pe patul de aproape tragea mai bine la solubile iar pe cel de departe a tras mai bine la tari...
locul e superb,poti crede ca te aflii in delta,pestii bataiosi...probabil ca in cateva saptamani voi fii din nou pe balta!
povestea intreaga si pozele o sa le puna vladutz!plus ca am cunoscut un tanar pescar de mare viitor,total dedicat pescuitului care nu bea,nu fumeaza,nu doarme,are puteri paranormale...si il cheama Yeti..dar il las pe vladutz sa dezvolte subiectul
Ca o concluzie a fost o partida deosebit de frumoasa intr-o companie deosebita!
SENIOR CRAP CLUB

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

asteptam poze!
sambata noapte cand s-a prins cel de 17.5 kg pe A3 eram si eu pe balta dar nu am avut acelasi rezultat. Am scos 2 din care unul mi s-a parut mai mare (8 9 kg) dar cum imi lipsea cu desavarsire un cantar... am ramas cu poza si aia aiurea facuta pt ca nu am putut sa-l ridic (l-am pozat ca pe placinta).
cortul (de la categoria echipament) e menit sa-si faca aparitia vineri pe hobaia dar cred ca o sa ma limitez sa pescuiesc pe A-uri.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”