buna ziua tuturor! ieri am avut ocazia sa tin in mana noua mulineta de la shimano si anume speedcast 14000xtb,iar acum incerc sa va impartasesc si voua primele impresii pe care le-am tras!!! seamana leit cu shimano ultegra 14000xtc (aceiasi marime, culoare,aceleasi materiale de exterior) dar are frana de la ultegra xsc.... picapul e de la vechile ultegra deci nu mai are bucsa aia de plastic ca la xsc xtc ci4.are slow oscilation si e foarte fiabila deci in final e o copie fidela a ultegrelor xsc xtc si pretul este de 110£
Fişiere ataşate
shimano-speedcast-14000-xtb-reel-p13485-03.jpg (41.28 KiB) Vizualizat de 2187 ori
shimano-speedcast-14000-xtb-reel-p13485-02.jpg (42.08 KiB) Vizualizat de 2187 ori
ar fi interesant daca stie cineva daca bucsa de la speedcast sau sistemul de la speedcast se potriveste cu bucsele de la noile mulinete ultegra si bblc
costea scrie:buna ziua tuturor! ieri am avut ocazia sa tin in mana noua mulineta de la shimano si anume speedcast 14000xtb,iar acum incerc sa va impartasesc si voua primele impresii pe care le-am tras!!! seamana leit cu shimano ultegra 14000xtc (aceiasi marime, culoare,aceleasi materiale de exterior) dar are frana de la ultegra xsc.... picapul e de la vechile ultegra deci nu mai are bucsa aia de plastic ca la xsc xtc ci4.are slow oscilation si e foarte fiabila deci in final e o copie fidela a ultegrelor xsc xtc si pretul este de 110£
Ai omis un mic amanunt: are frana rapida in loc de baitrunner pe tambur.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
costea scrie:buna ziua tuturor! ieri am avut ocazia sa tin in mana noua mulineta de la shimano si anume speedcast 14000xtb,iar acum incerc sa va impartasesc si voua primele impresii pe care le-am tras!!! seamana leit cu shimano ultegra 14000xtc (aceiasi marime, culoare,aceleasi materiale de exterior) dar are frana de la ultegra xsc.... picapul e de la vechile ultegra deci nu mai are bucsa aia de plastic ca la xsc xtc ci4.are slow oscilation si e foarte fiabila deci in final e o copie fidela a ultegrelor xsc xtc si pretul este de 110£
Ai omis un mic amanunt: are frana rapida in loc de baitrunner pe tambur.
Se gaseste pe undeva sa o putem vedea? Din poza pusa de Allen arata interenant si daca pretul este in jurul a 550-600lei o sa fie tentanta rau pt multa lume!
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020