Salutare, dragi pescari!!!!
Sunt in cautarea unui pat bun si sac de dormit la fel de bun. Tin sa mentionez ca banii nu sunt o problema, vreau ce este mai bun pentru confortul meu. Dupa lungi cautari pe forumuri si recomandari am ajuns la Pat Fox Flatliter Bad & Bags System Standard, numai ca sacul de dormit nu ma prea incanta. Sacul de la Fox Ven-Tec Big Size , mi se pare chiar un sac foarte bun, dar nu stiu ce pat sa iau atunci. Va rog cei care folositi acest sac de dormit cu ce pat il recomandati? Tin sa mentionez ca am 120 kg.
incearca inainte de a cumpara sa vezi produsele si sa pui mana pe ele si eventual sa le probezi
in fotografii sunt toate frumoase
eu am un sac fox ventec si un pat nash mark 4, e un pic cam mare sacul pentru pat
Multumesc pentru raspuns, sincer as combina patul fox flatliter (fiind o varianta imbunatatita) cu sacul ven-tec, dar banuiesc ca nu este posibil achizitionarea patului fara sacul aferent
recomandarea mea este sa le iei pereche si daca tot vrei sa investesti in produse de camping e bine sa nu faci rabat de la calitate indiferent ce marca alegi (sanatatea e mai buna decat toate).
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein