Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu ar strica sa vezi personal si sacul nostru de la Senzor, ma refer la sacul de dormit Alaska, conceput special ptr cei de peste 120 kg ! http://www.totalfishing.ro/sac-de-dormi ... -6492.htmlmunte scrie:Salutare, dragi pescari!!!!
Sunt in cautarea unui pat bun si sac de dormit la fel de bun. Tin sa mentionez ca banii nu sunt o problema, vreau ce este mai bun pentru confortul meu. Dupa lungi cautari pe forumuri si recomandari am ajuns la Pat Fox Flatliter Bad & Bags System Standard, numai ca sacul de dormit nu ma prea incanta. Sacul de la Fox Ven-Tec Big Size , mi se pare chiar un sac foarte bun, dar nu stiu ce pat sa iau atunci. Va rog cei care folositi acest sac de dormit cu ce pat il recomandati? Tin sa mentionez ca am 120 kg.
Daca casutele nu au in oferta si servicii gen private massage & spa... e un fel de nunta fara lautari.Alex_Sebastian scrie:daca banii nu sunt o problema de ce sa-ti mai cumperi pat si cort ? te duci pe balti cu casute si pesti mari. Si asa toate problemele sunt rezolvate, mai ales spondiloza, NU?