CHUB OUTCAST 50 PLUS VS SHIMANO TRIBAL VELOCITY

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

DumiD
Pescar de competitie

Re: CHUB OUTCAST 50 PLUS VS SHIMANO TRIBAL VELOCITY

Mesaj de DumiD »

Allen Besnovich scrie:In general, site-urile romanesti, au probleme mari la capitolul "informatii produs". Atata timp cat ultegra XSC se afla la categoria Mulinete Crap, ce pretentii sa avem ca celelalte informatii de pe site, sa fie reale...
Orice mulineta big pit e potrivita crapului. Faptul ca unele sunt tratate impotriva apei sarate nu le face mulinete exclusiv pentru surf, dincontra, le ofera o plaja mai mare de utilizare. Uite, daca tot iti plac citatele, ce zic shimano de xsc:
"The 'compact' models cover a wide range of both freshwater and saltwater styles and are suitable for carp fishing, distance feeder fishing and lightweight surf casting for bass. The larger models are out and out distance reels suitable for surf casting or large carp waters where extreme distance is required"

Asa ca daca pescuiesti exclusiv pe indicatiile producatorului poti sa folosesti xsc 5500 la feeder, ai acceptul shimano. Prea va cramponati unii de prostii de marketing, asa ajungeti sa va luati papuci, sepci si tricouri de la sectiunea "pescuit la crap".

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

Prea va cramponati unii de prostii de marketing, asa ajungeti sa va luati papuci, sepci si tricouri de la sectiunea "pescuit la crap".
Asa-i! :D
Circula o vorba prin targ..."intelectualii rezolva problemele; geniile le evita". :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

hai ca sunteti tari, ati dat-o pe inglis.
spuneti frate in romana ce vor sa zica ca nu toti avem scoala voastra.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

pescarusull scrie:hai ca sunteti tari, ati dat-o pe inglis.
spuneti frate in romana ce vor sa zica ca nu toti avem scoala voastra.
"The 'compact' models cover a wide range of both freshwater and saltwater styles and are suitable for carp fishing, distance feeder fishing and lightweight surf casting for bass. The larger models are out and out distance reels suitable for surf casting or large carp waters where extreme distance is required"
In romana (??):

"Modelele 'Compact' acoperă o gamă largă de stiluri de apă dulce și atât de apă sărată și sunt potrivite pentru pescuit crap, pescuit feeder distanță și de turnare surf ușor pentru bas. Modelele mai mari sunt afară și la distanță în bobine potrivit pentru turnare surf sau ape mari de crap care este necesară distanță extremă."

Ce-o fi asa de greu? :D :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

:)))) google translate este forta frate :)))) iti vine sa iei mulineta la bataie :)))
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

cu google translate am incercat si eu dar am inteles chiar mai putin decat in engleza.
"Modelele mai mari sunt afară și la distanță în bobine potrivit pentru turnare surf " ...tare asta, orice o insemna.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

pescarusull scrie:cu google translate am incercat si eu dar am inteles chiar mai putin decat in engleza.
"Modelele mai mari sunt afară și la distanță în bobine potrivit pentru turnare surf " ...tare asta, orice o insemna.
@Gull,
Nu fi trist, viata merge inainte si omul "cat traieste invata". :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:............Faptul ca unele sunt tratate impotriva apei sarate nu le face mulinete exclusiv pentru surf, dincontra, le ofera o plaja mai mare de utilizare ............
Cum sunt tratate unele impotriva apei sarate ?!

ovideli

Mesaj de ovideli »

pescarusull scrie:"Modelele mai mari sunt afară și la distanță în bobine potrivit pentru turnare surf " ...tare asta, orice o insemna.
adeca modelele mai mari nu sunt in tara bre, sunt afara , la distanta de orice pescar bastinas, si au bobinele turnate la fix, doar pt surf ........ acum ai inteles :lol: :lol: :lol: cam asta vrea sa zica goagal
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dan Mitranescu scrie:
DumiD scrie:............Faptul ca unele sunt tratate impotriva apei sarate nu le face mulinete exclusiv pentru surf, dincontra, le ofera o plaja mai mare de utilizare ............
Cum sunt tratate unele impotriva apei sarate ?!
Habar n-am Dane. Din ce am vazut majoritatea producatorilor de mulinete pentru apa sarata se lauda ca au rulmentii rezistenti la actiunea coroziva a apei sarate si ca au corpurile mulinetelor inchise ermetic. Sau alde shimano care vin cu nume pompoase, gen "tehnologii" S ARB, X Protect si X Shield si icata mulineta de apa sarata. Sincer nu m-a pasionat subiectul pentru ca nu pescuiesc la mare, insa intuiesc ce vrei sa spui, ca-s tot manevre de marketing

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”