CHUB OUTCAST 50 PLUS VS SHIMANO TRIBAL VELOCITY

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ALEX.IORDACHIOAIA
Puncte: 0

Re: CHUB OUTCAST 50 PLUS VS SHIMANO TRIBAL VELOCITY

Mesaj de ALEX.IORDACHIOAIA »

Multumesc Andrei_h...am observat ca s-a deviat tare de la subiect.Oricum,am sris si mai sus,cred ca tot pe shimano am sa merg,dar si chub-urile imi fac cu ochiul. Ma asteptam sa se implice si cei care au sau au testat Chub. Multumesc oricum tuturor pt pareri.

Apropos...estecineva interesat de un Shimano Velocity 3,9 3,5 lb...pentru ca din setul de 4 eu sunt interesat doar de 3 buc...bineinteles la un pret mai bun :)
Fishing Team Falticeni

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

ALEX.IORDACHIOAIA scrie:Multumesc Andrei_h...am observat ca s-a deviat tare de la subiect.Oricum,am sris si mai sus,cred ca tot pe shimano am sa merg,dar si chub-urile imi fac cu ochiul. Ma asteptam sa se implice si cei care au sau au testat Chub. Multumesc oricum tuturor pt pareri.

Apropos...estecineva interesat de un Shimano Velocity 3,9 3,5 lb...pentru ca din setul de 4 eu sunt interesat doar de 3 buc...bineinteles la un pret mai bun :)
Alex, am avut Outkast 3,6m 3,5lb. Foarte faine, impecabile in drill insa la capitolul lansare la distanta erau limitate. Am trecut la Velocity 3,9m 3,5 lb, am apucat sa fac doar o sesiune de casting cu ele si pot sa iti spun ca sunt altceva, peste Outkast. Abia astept sa vad si in drill cum se comporta. Sfatul meu, daca faci partide de placere si pescuiesti undeva pana in 110-120 m ia-ti Chub. Altfel, ia-ti Shimano...sunt si de generatie mai noua. :wink:
slowly we rot- by Obituary

nicu7193

Mesaj de nicu7193 »

Alex si Roby velocity sunt excelente si in dril , imi plac cum lucreaza chiar si cu ciortani de 5-6 kg. La fel ca Roby si eu am avut si chub-uri tot de 3,90 si 3,5 lbs si exact asta e diferenta intre ele : distanta de aruncare.

ALEX.IORDACHIOAIA

nicu7193 scrie:Alex si Roby velocity sunt excelente si in dril , imi plac cum lucreaza chiar si cu ciortani de 5-6 kg. La fel ca Roby si eu am avut si chub-uri tot de 3,90 si 3,5 lbs si exact asta e diferenta intre ele : distanta de aruncare.
MULTUMESC.
Fishing Team Falticeni

ALEX.IORDACHIOAIA

Am rezolvat.
Shimano or sa fie.
Multumesc inca o data.
Se poate inchide.
Fishing Team Falticeni

senzor planet