Lansete telescopice...recomandari

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

deusex
Puncte: 0

Re: Lansete telescopice...recomandari

Mesaj de deusex »

carbocalm scrie:
deusex scrie:
viorel doloc scrie:Servus.
Daca vrei sa te "infigi" in ele...eu iti recomand sa pleci de la o greutate de 80 gr. si sa cresti progresiv greutatea plumbului...in acest mod, dupa mai multe lanseuri, incepi sa simti lanseta, sa-ti dai seama de cat poate duce(atentie la inelul culisant de pe segmentul de varf...se cam rasuceste)
Trebuie sa tii cont de faptul ca vorbim de 4lbs la o lanseta telescopica din mai multe tronsoane(mai multe imbinari = mai multe riscuri)!!!
O seara buna.
Salut,
Lanseta are 6 segmente si este fara inel culisant .Din pacate din cauza transportului si pentru ca nu fac multe partide si alea scurte am optat mereu pentru telescopice. Ma gandeam ca la 4lbs se incadreaza unde la 110-120 grame. O sa incep cu plumb de 80 cum ati recomandat. O imperechez cu Okuma axeon v2 de 80.
Respect,
Ti-ai luat Trabucco Indulgence ?
Da.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

@deusex
Sa le stapanesti sanatos.
Ai incercat macar sa simulezi lansarea fara plumb ?
Are o tinuta ferma sau este flexibila ?
Ma intereseaza si pe mine o telescopica pentru marker/spod ( greutati pana in 120 gr ).
Eu am un set de asa ceva http://www.totalfishing.ro/lanseta-tele ... 49108.html si am aruncat cu 100 grame fara probleme, dar parca as vrea ceva mai rigid pentru spod.

deusex

Mesaj de deusex »

carbocalm scrie:@deusex
Sa le stapanesti sanatos.
Ai incercat macar sa simulezi lansarea fara plumb ?
Are o tinuta ferma sau este flexibila ?
Ma intereseaza si pe mine o telescopica pentru marker/spod ( greutati pana in 120 gr ).
Eu am un set de asa ceva http://www.totalfishing.ro/lanseta-tele ... 49108.html si am aruncat cu 100 grame fara probleme, dar parca as vrea ceva mai rigid pentru spod.
Multumesc, (momentan e una singura).
Inca nu am lansat cu ea (miercuri am luat-o) dar urmeaza duminica sa fac niste aruncari . pare destul de ferma. Am avut baracuda storm de 3.60 ultimele telescopice ca pe alea mi le-am permis nu le schimbam dar am reusit sa rup una vara asta.

tai_pan28

Mesaj de tai_pan28 »

Ca telescopica recomand pokee tournament. Eu am varianta de 3.60. Impecabile in lanseu si dril. Am dat si cu plumbi de 130 gr, momitoare super încărcate, sac solubil si nu m-au dezamăgit. Le am de 4 ani si bat la fund multe lansete mult mai scumpe. Le folosesc pe balti unde distanța maximă e in jur de 100 m ex Măgura, solacolu, etc. Ca sa nu ma car cu cele din 2 buc.
Adrian
Friends Carp Team

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

tai_pan28 scrie:Ca telescopica recomand pokee tournament. Eu am varianta de 3.60. Impecabile in lanseu si dril. Am dat si cu plumbi de 130 gr, momitoare super încărcate, sac solubil si nu m-au dezamăgit. Le am de 4 ani si bat la fund multe lansete mult mai scumpe. Le folosesc pe balti unde distanța maximă e in jur de 100 m ex Măgura, solacolu, etc. Ca sa nu ma car cu cele din 2 buc.
Stii daca se mai gasesc pe undeva la vanzare (exclus dragon) ?

tai_pan28

Mesaj de tai_pan28 »

Acum cateva luni le aveau la Claumar.
Adrian
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”