Tub Lansete Reglabil-Flambeu Bazuka 6095,185-2,60x15

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
HENRICH
Puncte: 0

Mesaj de HENRICH »

Salut! Astept pareri,pro-contra.Multumesc anticipat!

cristif

Mesaj de cristif »

HENRICH scrie:Salut! Astept pareri,pro-contra.Multumesc anticipat!
Salutare ! Eu am de la alta firma, dar aproape la fel ca si dimensiuni, detalii tehnice.

Pro: clar vei avea lansetele protejate, ale mele au luat o mare buseala si dc nu erau in bazuka erau pilaf toate.
2. Inaltimea reglabila -- te ajuta in spatii limitate
3. Protectia la umezeala si la condens excesiv, husa lasa sa respire

Contra: spatiul - la mine nu incap in masina - masina sport - tb sa le pun peste :) dar de,cand mi.am luat betele stiam asta
2. Poate fi cateodata greu de manipulat
3. Daca in virtutea specifica romanului vrei sa fi mai comod si sa le ai echipate deja... Uita in cazul asta.

Cam atat, dc mai imi vine ceva, scriu

Sent from my C6903 using Tapatalk
ma scol dimineata poate trist, dar ma uit in oglinda si-mi trece :)

HENRICH

Re: Tub Lansete Reglabil-Flambeu Bazuka 6095,185-2,60x15

Mesaj de HENRICH »

Multumesc pentru raspuns! Sincer sa fiu,am avut husa buretata,dar chiar ma deranja locul mulinetelor pe husa(niciodata n-am transportat lansetele echipate),dar n-am gasit husa pentru mai multe lansete fara ''accel surplus'' de material,chiar ma deranja si ocupa si spatiu. Pacat ca nici un producator nu produce astfel de huse-Fara spatiu-pentru mulinete.

beltzer

Mesaj de beltzer »

buna seara ,singura husa pentru lansete de genul cum doresti este ,Husa Lansete Spro Carpiste,este de 2+2,dar daca ai lansete cu inele de 50 nu intra decat 4, daca ai cu inele de plecare de 40 intra si 5 si eu am avut o astfel de problema,cu husa buretata ,m-a enervat grozav locul pt mulinete ,pana la urma am cumparat o husa buretata am dus-o la croitor si a rezolvat problema ,a taiat materialul si a cusut la loc husa .
sper ca am fost de ajutor

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

Multumesc! Am sa ma interesezi pe la magazine locale,daca aduc(s-al vad,ca a mai patit cu surprize).Deocamdata am ales tubul reglabil de mai sus,ramane de vazut....

alystef71

Mesaj de alystef71 »

Cauta mai bine, se gasesc la Dragonul 7 , eu am cumparat mereu si nu sunt scumpe , 70 ron , super calitate si intra 6 bete cu inel de50 , iar pe laterale umbrela si minciog. De cind s-a pus anaful pe ei insa nu stiu daca mai vind la bucata . Referitor la Bazuka Flambeu am si eu de 15 si e super. Intra cu putina maiestrie 5 bete de 3.9 cu inel de50 , coada minciog si minciog daca este strins bine . Dar ,repet , sint niste smekerii sa le pacalesti pe toate.

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

A-r fi interesant sa vizitez accel magazin,fiind ca stau c-am departe,jud Satu-Mare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”