husa pentru Shimano Velocity

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
sebis80
Puncte: 0

husa pentru Shimano Velocity

Mesaj de sebis80 »

Imi puteti recomanda o husa pentru 4 sau 6 lansete 3,96m Shimano Velocity echipate cu mulinete. Am husa Shimano Compact Rod Sleeve dar nu prea imi place.

mihai florescu
pescar de competitie

Re: husa pentru Shimano Velocity

Mesaj de mihai florescu »

sebis80 scrie:Imi puteti recomanda o husa pentru 4 sau 6 lansete 3,96m Shimano Velocity echipate cu mulinete. Am husa Shimano Compact Rod Sleeve dar nu prea imi place.
Buna ziua

Exista mai multe huse bune pentru lansete de 3,9m cu inel de 50. Ca si recomandare ar fi:

Husa lansete JRC Cocoon 4 Rod Holdall
http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 54210.html

Husa lansete Anaconda Quattro Rod System
http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 36059.html

Husa lansete K-Karp Expedition pentru 3/5 lansete
http://www.totalfishing.ro/husa-lansete ... 16188.html

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

sebis80 scrie:Imi puteti recomanda o husa pentru 4 sau 6 lansete 3,96m Shimano Velocity echipate cu mulinete. Am husa Shimano Compact Rod Sleeve dar nu prea imi place.
Ce nu-ti place la ea si cate iesiri la balta ai cu ea ? Am si eu si sa vad daca se confirma ce am constatat la ea ..........
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

sebis80

Mesaj de sebis80 »

Nu am nici o iesire cu husa pe balta. Am cumparat 4 lansete si am primit cadou aceasta husa, dar ma nemultumeste din cauza ca eu transport lansetele pe portbagajul masinii si felul in care sunt protejate lansetele nu prea imi prezinta incredere. Nu-mi place pentru ca nu are bara de rigidizare, varful lansetelor nu e protejat, iar 4 lansete cu mulinete BBLC incap foarte greu. Acestea sunt parerile mele personale.

Chryys

Mesaj de Chryys »

Sa cauti o husa mai lunga de 205cm, intra foarte greu (in 205cm) si mai intinzi de ea.

sorinD

Mesaj de sorinD »

Husa primita bonus la lansetele Velocity este o husa decenta si atat. Ofera pescarului posibilitatea de a-si pune in ea lansetele echipate, dar destul de inghesuita in zona varfului si a buzunarului pentru mulinete. Chiar intra foarte greu 4 mulinete de talia BBLC. Dar sa nu uitam ca este primita bonus la niste lansete care sunt deja reduse si care pentru banii lor pot foarte mult. Am primit si eu husa si am renuntat la ea pentru ca am nevoie de mai multe lansete atunci cand ies pe balta (spod, marker). Aveam deja o husa mare in care incap 6 lansete echipate, 3 neechipate, plus multe alte accesorii.

Concluzia ar fi ca daca nu aveti cu ce sa o inlocuiti, deocamdata, va puteti face treaba cu ea foarte bine. Faptul ca nu are bara de rigidizare se rezolva prin punerea prima data a cozii de la minciog pe exterior. Atunci husa este rigida :) si poate fi incarcata cu restul lansetelor.
Sorin

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

sorinD scrie:Husa primita bonus la lansetele Velocity este o husa decenta si atat. Ofera pescarului posibilitatea de a-si pune in ea lansetele echipate, dar destul de inghesuita in zona varfului si a buzunarului pentru mulinete. Chiar intra foarte greu 4 mulinete de talia BBLC. Dar sa nu uitam ca este primita bonus la niste lansete care sunt deja reduse si care pentru banii lor pot foarte mult. Am primit si eu husa si am renuntat la ea pentru ca am nevoie de mai multe lansete atunci cand ies pe balta (spod, marker). Aveam deja o husa mare in care incap 6 lansete echipate, 3 neechipate, plus multe alte accesorii.

Concluzia ar fi ca daca nu aveti cu ce sa o inlocuiti, deocamdata, va puteti face treaba cu ea foarte bine. Faptul ca nu are bara de rigidizare se rezolva prin punerea prima data a cozii de la minciog pe exterior. Atunci husa este rigida :) si poate fi incarcata cu restul lansetelor.
Eu am platit pt ea . Am Velocity cu Bbrlc ci4 . Prima data cand am bagat sculele in ea cred ca m-am chinuit 15-20 de min la 4 lansete. Pana incepe sezonul o sa le mai scot de 4,5 ori poate se mai intiinde,se aseaza materialul..........ceva,ca daca ma duc pe balta si ma chinui la fiecare partida asa ,O ARUNC!
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

arsinel scrie: Pana incepe sezonul o sa le mai scot de 4,5 ori poate se mai intiinde,se aseaza materialul..........ceva,ca daca ma duc pe balta si ma chinui la fiecare partida asa ,O ARUNC!
-----------
poti s-o arunci de pe acum :wink: .Cumpara huse individuale :wink: ....dar nu inainte sa testezi produsul ,ca si aici sunt multe trompete :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”