Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Buna ziuasebis80 scrie:Imi puteti recomanda o husa pentru 4 sau 6 lansete 3,96m Shimano Velocity echipate cu mulinete. Am husa Shimano Compact Rod Sleeve dar nu prea imi place.
Ce nu-ti place la ea si cate iesiri la balta ai cu ea ? Am si eu si sa vad daca se confirma ce am constatat la ea ..........sebis80 scrie:Imi puteti recomanda o husa pentru 4 sau 6 lansete 3,96m Shimano Velocity echipate cu mulinete. Am husa Shimano Compact Rod Sleeve dar nu prea imi place.
Eu am platit pt ea . Am Velocity cu Bbrlc ci4 . Prima data cand am bagat sculele in ea cred ca m-am chinuit 15-20 de min la 4 lansete. Pana incepe sezonul o sa le mai scot de 4,5 ori poate se mai intiinde,se aseaza materialul..........ceva,ca daca ma duc pe balta si ma chinui la fiecare partida asa ,O ARUNC!sorinD scrie:Husa primita bonus la lansetele Velocity este o husa decenta si atat. Ofera pescarului posibilitatea de a-si pune in ea lansetele echipate, dar destul de inghesuita in zona varfului si a buzunarului pentru mulinete. Chiar intra foarte greu 4 mulinete de talia BBLC. Dar sa nu uitam ca este primita bonus la niste lansete care sunt deja reduse si care pentru banii lor pot foarte mult. Am primit si eu husa si am renuntat la ea pentru ca am nevoie de mai multe lansete atunci cand ies pe balta (spod, marker). Aveam deja o husa mare in care incap 6 lansete echipate, 3 neechipate, plus multe alte accesorii.
Concluzia ar fi ca daca nu aveti cu ce sa o inlocuiti, deocamdata, va puteti face treaba cu ea foarte bine. Faptul ca nu are bara de rigidizare se rezolva prin punerea prima data a cozii de la minciog pe exterior. Atunci husa este rigidasi poate fi incarcata cu restul lansetelor.
-----------arsinel scrie: Pana incepe sezonul o sa le mai scot de 4,5 ori poate se mai intiinde,se aseaza materialul..........ceva,ca daca ma duc pe balta si ma chinui la fiecare partida asa ,O ARUNC!