Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La cinematograf de ce platesti, ca poate nu iti place filmul si pleci ? La meci de ce platesti, ca poate nu bat ai tai ? Nu asa trebuie pusa problema colegule, sunt alti pescari mult mai maturi si mai obiectivi in postari.osc1or scrie:
Eu nu inteleg de ce trebuie sa platesc taxa ca sa intru la un targ de pescuit.
Noutati nu, oferte nu, firme mari nu, workshopuri nu....
Colegule, iti doresc ca de acum inainte sa platesti si cand intri la Mega Image sa iti cumperi lapte, si cand intri in carciuma sa bei o bere si cand intri in parc sa faci o tura cu bicicleta.stangadan scrie:La cinematograf de ce platesti, ca poate nu iti place filmul si pleci ? La meci de ce platesti, ca poate nu bat ai tai ? Nu asa trebuie pusa problema colegule, sunt alti pescari mult mai maturi si mai obiectivi in postari.osc1or scrie:
Mie imi place ideea de targ in iarna, mai ma intalnesc cu prietenii, mai vad ceva nou, aflu de vreo balta, aflu barfele, etc. Sunt si eu de condamnat ca fac asta ?
Targul de pescuit nu este magazin sau carciuma, este un eveniment pescaresc la care poate participa oricine isi doreste. Nu este nimeni obligat sa achite cei 10 lei, cunosc si eu pescari cu sute de postari pe forumuri si participari pe la concursuri, care nu sunt in stare sa deaa 20 de lei pe o revista de pescuit care apare la cateva luni, "ca doar gasesc informatile pe internet, nu-i asa ? "osc1or scrie:Colegule, iti doresc ca de acum inainte sa platesti si cand intri la Mega Image sa iti cumperi lapte, si cand intri in carciuma sa bei o bere si cand intri in parc sa faci o tura cu bicicleta.stangadan scrie:La cinematograf de ce platesti, ca poate nu iti place filmul si pleci ? La meci de ce platesti, ca poate nu bat ai tai ? Nu asa trebuie pusa problema colegule, sunt alti pescari mult mai maturi si mai obiectivi in postari.osc1or scrie:
Mie imi place ideea de targ in iarna, mai ma intalnesc cu prietenii, mai vad ceva nou, aflu de vreo balta, aflu barfele, etc. Sunt si eu de condamnat ca fac asta ?
La cinematograf sau la meci platesc pentru un spectacol. La targ pt ce platesc? imi trebuie mai multa maturitate sa inteleg? Chiar nu intelg...
Concret, de ce trebuie sa platesc 10 lei sa intru la targul de pescuit?
Pe cuvant ca daca plateam 10 lei parcarea in fata targului nu aveam ce sa comentez... dar cand trebuie sa platesc taxa de intrare la un targ care nu ofera NIMIC, ma depaseste...
Explica-ne tu matur cum esti care sunt motivele care te conving pe tine sa platesti taxa.
Nu imi spune ca beneficiezi de reduceri de 50% la senzor... alea le gasesti si la magazinele online in timpul targului. (si in afara de senzor nu mai exista reduceri la alte firme de luat in seama)
Daca mergi pe stadion sa vezi CSMS Iasi platesti bilet de intrare, cand mergi in Copou cu gagica sa-i faci capu' mare sub teiul lui Eminescu e moka...ghici care-i diferenta.doncostel20 scrie:Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?
Atentie, termenii tai de comparatie nu cred ca se potrivesc in cazul de fata,cauta alte variante daca gasestibogdan5 scrie:Daca mergi pe stadion sa vezi CSMS Iasi platesti bilet de intrare, cand mergi in Copou cu gagica sa-i faci capu' mare sub teiul lui Eminescu e moka...ghici care-i diferenta.doncostel20 scrie:Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?
doncostel20 scrie:Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.