Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bogdanpesc
Pescar de competitie

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de bogdanpesc »

Hai sa scriu si eu ce ma deranjeaza la expozitiile de pescuit /vanatoare din Romania
Am avut ocazia sa merg la cateva expozitii similare in cateva tari din europa...ce sa vezi ?..surpriza !
preturile din standuri erau mai mici decat cele din catalog(numai vorbesc ca erau mai mici decat preturile din Romania)...mai ales in ultima zi...majoritatea expozantilor nu mai vroiau sa plece cu produsele acasa si faceau reduceri peste reduceri
La noi e ca la nimeni,in 90% din standuri gasesti produse cu preturi mai mari cu 20-30% decat preturile de raft, din orice magazin obisnuit...scuza este ca trebuie sa acopere pretul chiriei pentru stand.....CEVA NU SE LEAGA...si asta e in detrimentul meu ,al consumatorului final
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

stangadan

Re:

Mesaj de stangadan »

osc1or scrie:

Eu nu inteleg de ce trebuie sa platesc taxa ca sa intru la un targ de pescuit.
Noutati nu, oferte nu, firme mari nu, workshopuri nu....
La cinematograf de ce platesti, ca poate nu iti place filmul si pleci ? La meci de ce platesti, ca poate nu bat ai tai ? Nu asa trebuie pusa problema colegule, sunt alti pescari mult mai maturi si mai obiectivi in postari.

Mie imi place ideea de targ in iarna, mai ma intalnesc cu prietenii, mai vad ceva nou, aflu de vreo balta, aflu barfele, etc. Sunt si eu de condamnat ca fac asta ? :mrgreen:

georgehadrian
Puncte: 0

Mesaj de georgehadrian »

din acest punct de vedere va invidiez pe cei din Bucuresti...sincer si eu as da 20-30 Ron sa vizitez o astfel de expozitie daca eram bucurestean(sper sa fie macar la 30% din nivelul celor din Ungaria sau Cehia desi sunt cam sceptic).altfel sa fac ~600km dus-intors doar sa stau la o barfa nu cred ca merita

osc1or
Veteran

Re: Re:

Mesaj de osc1or »

stangadan scrie:
osc1or scrie:

La cinematograf de ce platesti, ca poate nu iti place filmul si pleci ? La meci de ce platesti, ca poate nu bat ai tai ? Nu asa trebuie pusa problema colegule, sunt alti pescari mult mai maturi si mai obiectivi in postari.

Mie imi place ideea de targ in iarna, mai ma intalnesc cu prietenii, mai vad ceva nou, aflu de vreo balta, aflu barfele, etc. Sunt si eu de condamnat ca fac asta ? :mrgreen:
Colegule, iti doresc ca de acum inainte sa platesti si cand intri la Mega Image sa iti cumperi lapte, si cand intri in carciuma sa bei o bere si cand intri in parc sa faci o tura cu bicicleta.

La cinematograf sau la meci platesc pentru un spectacol. La targ pt ce platesc? imi trebuie mai multa maturitate sa inteleg? Chiar nu intelg...

Concret, de ce trebuie sa platesc 10 lei sa intru la targul de pescuit?
Pe cuvant ca daca plateam 10 lei parcarea in fata targului nu aveam ce sa comentez... dar cand trebuie sa platesc taxa de intrare la un targ care nu ofera NIMIC, ma depaseste...

Explica-ne tu matur cum esti care sunt motivele care te conving pe tine sa platesti taxa.
Nu imi spune ca beneficiezi de reduceri de 50% la senzor... alea le gasesti si la magazinele online in timpul targului. (si in afara de senzor nu mai exista reduceri la alte firme de luat in seama)
Critic echilibrat

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Orice targ desfasoara o activitate comerciala indiferent de profil(auto,moto,mobila, tehnologie,vechituri,etc) si se percepe taxa de intrare. Ca ne place sau nu ce gasim inauntru este alta discutie.
Targ pe gratis era ala de fete pe muntele Gaina. :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

doncostel20

Mesaj de doncostel20 »

Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?

stangadan

Re: Re:

Mesaj de stangadan »

osc1or scrie:
stangadan scrie:
osc1or scrie:

Colegule, iti doresc ca de acum inainte sa platesti si cand intri la Mega Image sa iti cumperi lapte, si cand intri in carciuma sa bei o bere si cand intri in parc sa faci o tura cu bicicleta.

La cinematograf sau la meci platesc pentru un spectacol. La targ pt ce platesc? imi trebuie mai multa maturitate sa inteleg? Chiar nu intelg...

Concret, de ce trebuie sa platesc 10 lei sa intru la targul de pescuit?
Pe cuvant ca daca plateam 10 lei parcarea in fata targului nu aveam ce sa comentez... dar cand trebuie sa platesc taxa de intrare la un targ care nu ofera NIMIC, ma depaseste...

Explica-ne tu matur cum esti care sunt motivele care te conving pe tine sa platesti taxa.
Nu imi spune ca beneficiezi de reduceri de 50% la senzor... alea le gasesti si la magazinele online in timpul targului. (si in afara de senzor nu mai exista reduceri la alte firme de luat in seama)
Targul de pescuit nu este magazin sau carciuma, este un eveniment pescaresc la care poate participa oricine isi doreste. Nu este nimeni obligat sa achite cei 10 lei, cunosc si eu pescari cu sute de postari pe forumuri si participari pe la concursuri, care nu sunt in stare sa deaa 20 de lei pe o revista de pescuit care apare la cateva luni, "ca doar gasesc informatile pe internet, nu-i asa ? "
Faptul ca unii comercianti umfla preturile nu este un motiv ca sa spui ca motivul neparticiparii tale este lipsa celor 10 lei pentru intrare, mai ales pentru cei din Bucuresti.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

doncostel20 scrie:Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?
Daca mergi pe stadion sa vezi CSMS Iasi platesti bilet de intrare, cand mergi in Copou cu gagica sa-i faci capu' mare sub teiul lui Eminescu e moka...ghici care-i diferenta. :D
(A.Gide)

doncostel20

Mesaj de doncostel20 »

bogdan5 scrie:
doncostel20 scrie:Pai de ce sa se platesc taxa de intrare la un targ?Oare nu e destul ca platesc expozantii chirie?
Daca mergi pe stadion sa vezi CSMS Iasi platesti bilet de intrare, cand mergi in Copou cu gagica sa-i faci capu' mare sub teiul lui Eminescu e moka...ghici care-i diferenta. :D
Atentie, termenii tai de comparatie nu cred ca se potrivesc in cazul de fata,cauta alte variante daca gasesti :D !
In primul rand pt.o echipa de fotbal, taxa la intrare este foarte importanta,deoarece este unul dintre principalele lor venituri!
In gazul gagicii,unii ii mai fac capu mare si moca :D !

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
:D !
(A.Gide)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”