Delkim TXI PLUS -noi si s.h.-preturi de exceptie

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
goanga78
Puncte: 0

Mesaj de goanga78 »

Vand senzori +statie noi si s.h. marca Delkim modelul txi plus -varful de gama sau mai bine spus cei mai buni senzori din lume.pret 600 ron/senzorul (totalfishing sau bigfish 854) si statia 650 ron (totalfishing sau bigfish 963 ron).Dau garantie la produsele noi.Am si doua seturi s.h cu gentile originale. Accesorii noi si originale. Tel 0769240700 Dan Dumitru-Bucuresti-revin maine cu poze.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Re: Delkim TXI PLUS -noi si s.h.-preturi de exceptie

Mesaj de Alexandru Mihai »

goanga78 scrie:Vand senzori +statie noi si s.h. marca Delkim modelul txi plus -varful de gama sau mai bine spus cei mai buni senzori din lume.pret 600 ron/senzorul (totalfishing sau bigfish 854) si statia 650 ron (totalfishing sau bigfish 963 ron).Dau garantie la produsele noi.Am si doua seturi s.h cu gentile originale. Accesorii noi si originale. Tel 0769240700 Dan Dumitru-Bucuresti-revin maine cu poze.

In ce baza oferi garanție?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

goanga78 scrie:Vand senzori +statie noi si s.h. marca Delkim modelul txi plus -varful de gama sau mai bine spus cei mai buni senzori din lume.pret 600 ron/senzorul (totalfishing sau bigfish 854) si statia 650 ron (totalfishing sau bigfish 963 ron).Dau garantie la produsele noi.Am si doua seturi s.h cu gentile originale. Accesorii noi si originale. Tel 0769240700 Dan Dumitru-Bucuresti-revin maine cu poze.
Cei mai buni senzori din lume din punctul tau de vedere, nu?!

goanga78

Mesaj de goanga78 »

Si din punctul meu de vedere.Si in primul rand de necontestat este nr bucatilor vandute care depaseste 400000 .si in al doilea rand pretul + calitatea si complexitatea accesoriilor.Sper sa fi multumit de raspuns mai ales ai fost clientul meu. :) si sper sa ramai chiar daca nu esti 100% de acord cu mine .Stima Dan Dumitru

goanga78

Mesaj de goanga78 »

In baza facturii de provenienta -nordfishing 77.at- Sper sa fi multumit de raspuns.stima Dan Dumitru.Sunt unul din cumparatorii importanti ai site-urilor europene dar nu am timp sa postez produsele decat asa din an in an.

Cristian Sandru

Mesaj de Cristian Sandru »

Salut, poți te rog sa îmi dai mai multe detalii despre seturile sh?
Mulțumesc

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

goanga78

Mesaj de goanga78 »

Salut,iti pot da ce detalii vrei cu conditia sa ma suni la 0769240700 ca in scris este mai complicat sau cel mai simplu le vezi la fata locului ca asta nu costa nimic.stima

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut.
O sa te rog sa expui aici informatii despre produsele care le vinzi, PRET pentru ele , precum si cateva poze reale cu produsele.
Multumesc.

Mentionez ca nerespectarea regulamentului pe acest anunt, atrage de la sine inchiderea tuturor anunturilor care le ai deschise si pe care le vei deschide anul asta :))

goanga78

Mesaj de goanga78 »

Pentru senzorii si statie s.h pretul variaza intre 400 si 500 ron bucata in functie de nivelul de uzura.Revin cu poze.Stima

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 29088.html

Astept sa ma contactezi, in momentul in care crezi ca poti respecta regulile, ca toti ceilalti.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”