Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Bogdan Timis scrie:Ce este exact leadcore-ul si la ce se foloseste cu exactitate?
Va multumesc anticipat.
poate nu-l crede omu' pe cuvant si asteapta sa prinda primul peste cu montura aia ciudataUngureanu Bogdan scrie:cat e de mare googlelul si youtubul....
DAR PUN PARIU CA ARE VELOCITY SI ULTEGRA
Segmentul de leadcore folosit la montura ajuta la camuflaj prin faptul ca o portiune de la plumb spre lanseta va fi culcata pe substrat. Pe piata exista o gama foarte diversa de fire leadcore dar cel mai bun, din punctul meu de vedere, este cel de la Gardner, indiferent de versiunea de culuoare.Bogdan Timis scrie:Ce este exact leadcore-ul si la ce se foloseste cu exactitate?
Va multumesc anticipat.
Pai daca te-ai oprit, normal sa nu mai ai probleme...Albert scrie:Si eu recomand Gardner. Cat timp am folosit ledcore la asta m-am oprit si cativa ani n-am avut probleme.
Din cauza unor raspunsuri ca acesta oamenii se feresc sa mai puna intrebari pe forum. Eu zic daca nu aveti placerea sau rabdarea de a răspunde unor întrebări care dupa multi ani de pescuit par banale sa va abtineti l, este valabil Pentru toti care nu raspund la subiect!!!!Ungureanu Bogdan scrie:cat e de mare googlelul si youtubul....
DAR PUN PARIU CA ARE VELOCITY SI ULTEGRA