Ce este leadcore? La ce se foloseste?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ovideli
Puncte: 0

Re: Ce este leadcore? La ce se foloseste?

Mesaj de ovideli »

Bogdan Timis scrie:eu prefer sa nu comentez astfel de rautati din partea unor useri care cauta doar carcota.
Multumesc pentru raspunsuri.
va rog sa-mi recomandati si cateva situatii in care sa folosesc monturile cu leadcore.
de exemplu la pescuitul crapului.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

ovideli

Mesaj de ovideli »

romanraul scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:cat e de mare googlelul si youtubul....
DAR PUN PARIU CA ARE VELOCITY SI ULTEGRA :mrgreen:
Din cauza unor raspunsuri ca acesta oamenii se feresc sa mai puna intrebari pe forum. Eu zic daca nu aveti placerea sau rabdarea de a răspunde unor întrebări care dupa multi ani de pescuit par banale sa va abtineti l, este valabil Pentru toti care nu raspund la subiect!!!!
nu cred ca raspunsurile sunt cauza mistourilor ci mai degraba intrebarile care se pun.
Eu zic ca daca ar fi avut putina rabdare sa caute pe "goagal" ar fi aflat singur raspunsul, asta a sugerat si Ungureanu (fara nici cea mai mica intentie de ai lua apararea)
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

I-a fost lene sau nu, sa caute, este strict problema lui. Si il poti pedepsi, prin tacere, adica te abtii de la comentarii. De cand exista forumul, cred ca s-au discutat si re-discutat toate subiectele posibile. Si despre leadcore, si despre monturi, si despre noduri, ETC
Acum ce sa facem, sa inchidem toate topicurile si sa citim cele 41253 subiecte deschise pana acum, ca sigur gasim raspuns la orice intrebare, nu?
Eu zic sa avem putin mai multa rabdare cu intrebarile de genul, pentru ca nu ne cad degetele sa oferim o informatie.

Eu folosesc leadcore in aproape toate situatiile, desi am observat ca folosind monturi cu leadcore, lansez la distanta mai mica decat cu plumb inline (fizic, este destul de logic), dar locurile pe care le frecventez imi permit sa plantez deci nu prea ma efecteaza.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bogdan Timis scrie:eu prefer sa nu comentez astfel de rautati din partea unor useri care cauta doar carcota.
Multumesc pentru raspunsuri.
va rog sa-mi recomandati si cateva situatii in care sa folosesc monturile cu leadcore.
Bogdan,
Nu te ofusca aiurea, ai 32 de ani si nedumeriri de toata jena..." Ce este leadcore? La ce se foloseste?".
PS.Google it's your friend. :wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Depinde si de cand pescuieste, sigur sunt si de 40, 50, 60........... care nu stiu ce e. Sigur unele intrebari par penibile pentru majoritatea dar sunt sigur ca la un moment dat oricare dintre noi a trecut prin asta. Eu nu am avut pe cine sa intreb, in schimb am citit o gramada. Acum ma amuz tare cand ma gandesc ca foloseam pe post de abecedar ghidul de pescuit la crap din aventuri la pescuit. Toti trebuie sa incepem de undeva.
Aveti rabdare si cu cei care sunt la inceput de drum sau macar nu comentati aiurea.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Eu pot sa-ti sun doar unde sa NU folosesti leadcore: pe ape curgatoare.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ovideli

Mesaj de ovideli »

Allen Besnovich scrie:I-a fost lene sau nu, sa caute, este strict problema lui. Si il poti pedepsi, prin tacere, adica te abtii de la comentarii. De cand exista forumul, cred ca s-au discutat si re-discutat toate subiectele posibile.
Intentia mea nu a fost aceea de al pedepsi ci de al face sa inteleaga ca mai intai trebuie sa citeasca, sa se documenteze si abia apoi daca nu intelege ceva sa puna intrebari pe forumuri specializate (nu s-a nascut nici unul dintre noi invatat sau cu lanseta de crap in mana), ori din intrebarea lui denota o totala lipsa de informatie in domeniul pescuitului la crap.
Asta e ca si cum as fi intrat eu pe forumuri de aeromodelism si intreb "mai baieti ce este fuzelajul si la ce se foloseste".
Sa nu cumva sa sariti la mine ca nu se scrie fuzelaj ca m-am documentat inainte.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

interesul nostru este sa nu ne inghesuim pe balti :mrgreen:
F@H a inebunit pe toata lumea :shock:
catch&release

Bogdan Timis

Mesaj de Bogdan Timis »

Am cautat inainte pe google, insa google te trimite catre pagini ale magazinelor online, in care descrierea nu este exact ceea ce cautam eu.
Va multumesc pt raspunsuri.
pSD - ciuma rosie!
---- ---!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Bogdan Timis scrie:Am cautat inainte pe google, insa google te trimite catre pagini ale magazinelor online, in care descrierea nu este exact ceea ce cautam eu.
Va multumesc pt raspunsuri.
Iti recomand sa incerci pe youtube, gasesti niste filmulete de toata frumusetea.
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”