Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Acele mici neajunsuri se pot intampla la orice mulineta , nu se taie bucsa de langa galet se taie suportul galetului.viorel doloc scrie:Servus.
Sunt in cautare de mulinete...CI4(model Big: 14000/ XTR-A LC), dar am tot citit despre "mici" neajunsuri care m-au pus pe ganduri!
Am gasit acest model: http://www.totalfishing.ro/mulineta-dai ... 43281.html de la Daiwa...ceva pareri? Cum aseaza firul etc.
Multumesc anticipat.
In afirmatia mea nu am facut nici o legatura intre Windcast si Emblem Z, in calitate de moderator ar fi bine sa citesti foarte bine postarea. Legatura este intre Daiwa Infinity si Daiwa Emblem Z.Allen Besnovich scrie:Salut
Foarte adevarat ce spui, insa... Daiwa Windcast BR 5500LDA nu are nicio legatura cu Emblem Z 4500A, la modul ca cea din urma este made in japan, si cred ca doar Infinity se poate clasa peste ea, din punct de vedere al constructiei si al calitatii materialelor . Nici macar Ultegra XSC nu se ridica la nivelul ei.
Si da, Infinity este chiar o mulineta urata si din pacate, Windcast BR este si mai urata. Au stricat aspectul de la windcast, la fel cum Shimano a stricat aspectul de la Ultegra, prin seria C.
Nenea Viorel,viorel doloc scrie:Mie imi place ros-albastru...cum/ce aleg? ca tot nu m-ati lamurit:D![]()