mulineta okuma axeon v2(60) vs okuma axeon v2(80)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cotelush
Puncte: 0

okuma axeon v2(60) vs.okuma axeon v2(80)

Mesaj de cotelush »

Pe un MTX 10 de 4.5 lb,3.90m ce mulineta se preteaza mai bine,cea de 60 sau cea de 80?Le folosesc pt spod.

neicurobert

Re: okuma axeon v2(60) vs.okuma axeon v2(80)

Mesaj de neicurobert »

Sunt cam la fel,un plus pt.80 tamburul dar îți recomand mai bine aerlex 7000 xta spod.Are recuperare mai mare decât okuma (~ 114 cm pe tura)și ca pret- calitate nu-i un capăt de țară! :wink:

ovideli

Re: mulineta okuma axeon v2(60) vs okuma axeon v2(80)

Mesaj de ovideli »

80 pt spod
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Recomandarea mea ca mulineta pentru spod: Shimano Aerlex Spod 7000 XTA. Una din caracteristicile importante ale unei mulinete de spod trebuie sa fie raportul de recuperare. Conform producatorului, aceasta recupereaza 114cm / tura. Tamburul este echipat cu 3 clips-uri metalice.
Iar datorita sistemului "baitrunner spool", mulineta poate fi folosita cu usurinta si pentru sondat.

Dar momentam mulineta este indisponibila, am discutat cu furnizorul si ar trebui ca aceste mulinete sa ajunga undeva prin februarie.

Marian Tomescu

mulineta okuma axeon v2(60) vs okuma axeon v2(80)

Mesaj de Marian Tomescu »

I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

ovideli

Mesaj de ovideli »

intradevar la o mulineta pt spod trebuie tinut cont de metrii recuperati, asa deci, daca ai cele doua okume si nu stii pe care sa o folosesti pt spod atunci ti-am raspuns "cea de 8o", daca in schimb vrei sa cumperi o mulineta pt spod atunci dintre mulinetele care ti-au fost recomandate pana acum: Shimano Aerlex Spod 7000 XTA, Okuma - X-Spot 80 Spod & Marker Reel - 2016, eu as alege Daiwa Emblem Spod :lol: . Asta numai din considerentul metrilor recuperati cu toate ca noul Okuma X spot zice ca recupereaza 125m (daca or fi reali) iar la pret e sub Daiwa se pare, pe la 90 euro.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”