Doresc sa imi achizitionez 4 mulinete si nu sunt hotarat ce sa aleg!Alegerea este intre BBLC modelul vechi si cI4 10000 XSA!De bblc am citit multe si se stie ca e o mulineta robusta care duce mult,dar despre ci4 10000 xsa nu am vazut multe articole si rog posesorii acestor mulinete sa isi zica parerea!Pretul de achizitie la ci4 este de 150 euro bucata!Ce ziceti...ce sa aleg?!
ci4 xsa nu se mai gasesc la vanzare de vreo 2 ani.. s-au mai gasit razlet lichidari de stoc pe la unele magazine cate 1-2 bucati... dar nu mai gasesti vanzare de serie sigur.
Mulinetele sunt senzatie, le-am avut si eu un sezon si nu am avut ce sa le reprosez.
in tara nu mai gasesti ci4 xsa, afar mai gasesti dar si aici cam razlete (eu am luat in decembrie de afara 4 buc ci4 xsa noi noute, una de 14000 si 3 de 10000)
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
indre1988 scrie:La ce pret le-ati luat?Daca doriti sa ziceti!Sunteti multumit de alegere?
ma intrebi peste un sezon daca sunt multumit de ele, acum e prea devreme ai mp
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein