telescopice de crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
marian_popescu
pescar de competitie
Puncte: 0

telescopice de crap

Mesaj de marian_popescu »

salutare
din diverse motive, as dori sa renunt la betele din doua bucati pe care le folosesc in prezent in favoarea celor telescopice
de ani buni visez la gipo prestige telecarp. s-au gasit pe reducere dupa ce mi le-am cumparat eu pe astea din bucati. si acum pretul este de 171 lei pentru varianta de 3,90 cu 3,5 lbs, dar nu se mai gasesc decat vreo 3 bucati raspandite prin reprezentante gipo din toata tara. Mi-ar conveni si modelul de 3,90 cu 3 lbs, la 200 de lei bucata, dar nu se gasesc la mine in judet, ci pe comanda de la alte reprezentate din tara, iar modelul de 3,60 cu 3 lbs nu a suferit nicio reducere, este in continuare 350 de lei
mai cunosc si un model de la energo, president dx kevlar, de 3,60 cu 3 lbs, dar mi se pare urata cu doar 4 inele. stiu ca este rezistenta si arunca foarte bine, dar nu imi place mie. punct
vreau sa trec pe telescopice pentru ca imi sunt mult mai usor de transportat si, in acelasi timp, le montez mult mai repede fata de cele din bucati, ba chiar pot pleca cu mulinetele si monturile gata pregatite de-acasa. iar in partidele de duminica pe care mi se permit eu...timpul este foarte pretios
si sa nu incepeti cu faze de genul prea multe imbinari, se rupe, ia-ti mai bine din 3 bucati etc. sunt lansete pe care le cunosc, sunt testate si paratestate, inclusiv folosite ca spod, arunca foarte bine si nu am vazut niciuna rupta. la pescuit ma impac foarte bune cu ale mele, dar pana le montez si pana le strang...
problema e ca gipo prestige de 3,90 nu prea gasesti, iar energo dx kevlar de 3,90 nu am vazut
m-ar interesa informatii despre alte marci de lansete telescopice care sa se incadreze in jurul a 200 de lei bucata si despre care stiti ca sunt catusi de cat performante (pentru niste bete in banii astia). nu conteaza daca e vreo marca super consacrata sau ceva de europa. am inteles ca si maver sau jaxon au modele destul de bunicele in gama asta, dar si hakuyo am auzit ca fac lansete rezistente
multumesc anticipat

cornelserbu
Veteran

Re: telescopice de crap

Mesaj de cornelserbu »

primele mele lansete de crap au fost telescopice...le-am facut cadou, dar inca le mai regret...bune lansete...e vorba de select de la sert. poate-ti ajuta intr-un fel !?!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Astefanoaei

Mesaj de Gabi Astefanoaei »

Uite aici un anunt pt niste telescopice de crap, sper sa iti fie de folos

http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7957
Gabi Astefanoaei

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

eram in liceu...ce mai salivam la reclama din revista la sert select gl carp si mulinetele powerfast fd... :P Am avut si eu sert intima, 3,60, actiune 150 de grame, foarte suntiri si foarte usoare, 303 grame. am mai prins decat doua, nu am mai gasit sa-mi completez setul si le-am vandut. bune lansete. si alien skull sunt misto, dar nici 3 milioane si ceva nu dau pe o lanseta, nu imi permit un set intreg. iar select nu se mai gasesc de mult

centurion de la gipo mi se par slabute rau, am auzit de multe rupte doar din aruncari usoare, nu vreau sa am probleme, plus ca vreau o lanseta cu inele matisate, nu cu bucsa

multumesc de raspunsuri

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”