Nu ma consider "mercenar" pentru ca nu vreau sa mi se ofere `mocaciuni .

Nu vreau sa mi se plateasca nimic ... taxa ,nada ,etc etc . Doresc doar o prima de performanta .
Daca echipa mea castiga locul 1 ,2 s-au trei (calificari si finala )indiferent de ce fac restul echipelor din lotul meu sa ma premieze cu o suma stabilita inainte, in functie de performanta .
Sunt bun si castig pe sectorul meu locul 1,2,3 primesc prima , nu sunt bun ,nu primesc nimic

Eu zic ca este o cerinta corecta de-a mea cu o premiere numai in cazul performantei ...
Am coechipier asa ca e vorba de-o echipa intreaga ..... taxa aferenta echipei `mele si nada consumata o achitam noi . Nu imbrac pe perioada CN-ului nici un fel de tricou cu vre-o reclama ,club etc pentru ca vin pe banii mei .....Din respect pentru clubul meu nu voi accepta sa imbrac un tricou cu alt nume de club .... si eu la randul meu nu voi folosi numele clubului pe echipamentul meu .
Daca sunt cluburi/loturi care vor sa ne `infieze pe perioada campionatului nu ezitati sa ma contactati

ps. pe perioada CN-ului orice membru Green Lake este transferabil daca va intelegeti cu el ...
ps2 Dacca castigam campionatul -locul 1 la final (lotul meu )returnez toti banii .... Consider ca sunt `premiat inzecit