Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai eu am crezut ca torrix simplu din ce scrie la bigfish pe site este un model nou... eu de torrix simplu vorbesc pentru ca torrix te vad ca nu e varianta de 3,9m. Deci m am inselat si este acelasi torrix vechi?laurkro scrie:Care torrix model nou? Te referi cumva la Harrison Torrix TE?
Am inteles. Problema mea este ca nu pot teste lanseta pe care o ai tu. O sa vad ce rezolv cu torrix simplu.laurkro scrie:Torrix este acelasi, nu e model nou. Dupa o vreme a fost lansat si Torrix TE (torrix extreme). Nu sunt de 3,9 ci doar de 3,8. Din punctul meu de vedere nu este o problema. Le detin si nu ma vad schimbandu-le la ora actuala pe nimic. Cele mai bune lansete all-around pe care am pus mana pana acum. Realistic, pana la 140 metri faci orice cu ele. Se duc si mult mai departe cuplate cu o mulineta buna si tehnica necesara. Despre Century nu pot sa iti spun nimic, nu am pus mana pe ele.
As vrea ceva cu o actiune la fel sau asemanatoare cu century fma2laurkro scrie:Torrix nu este o laseta proiectata pentru distante extreme. Torrix Extreme da, este mai rigida.
Lansetele de la Harrison, de la cea mai puternica/de distanta spre cea mai "blanda" (pana la Torrix):negutescu scrie:As vrea ceva cu o actiune la fel sau asemanatoare cu century fma2laurkro scrie:Torrix nu este o laseta proiectata pentru distante extreme. Torrix Extreme da, este mai rigida.