eu am in club vre-o 6-7 persoane cu Fox Royale xxl si de 2 ani am mers numai cu acest cort la competitii .
Personal cred ca materialul nu este asa de calitate ,e foarte subtire dupa parerea mea . La un cort cand am incercat sa bat un cui sa-l intind mai bine au cedat cusaturile

. Are niste plastice de prindere a barelor de tensiune (de sus) care se rup . La o bara de tensiune s-a rupt capatul de plastic care prindea bara . Anul asta am patit si mai rau la altul (nou-nout)... Am inceput sa strangem cuiele si am lasat cuiul din spate ca sa stea in picioare ....A batut putin vantul si l-a rasturnat pe spate si .... bara din spate s-a rupt in doua (in locul unde era prinsa piciorul din spate )

.
Au o mare problema cu condensul si fara winter-skyn nu ai ce cauta in sezonul rece ca te `picura in cort
Alte probleme nu au fost si eu vorbesc de folosit cort in regim de cel putin 20 concursuri pe an ...deci `forjat bine .
In rest e ok cortul ,dimensiune mare , ventilatie vara buna ,etc .etc
eu cred ca daca vrea vre-o firma sa-si testeze un produs(cort,pat,lansete,mulinete .orice ) sunt persoana ideeala

.