Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mai gasesti ceva la bucata in Dragon?osc1or scrie:Iti recomand sa cumperi cel mai ieftin fir din piata de 0.3... vad ca esti din Iasi, nu stiu cum stati cu haleuticele pe acolo, dar in Bucuresti se gasesc role de fir de 0,3 la 1000m cu 10-15 lei (in Dragon)
Dar colegu a spus ca vrea sa treaca la un diametru de fir mai mic.Cel mai corect trebuie recomandat un fir intradevar mai ieftin dar de acelasi diametru cu cel principal!osc1or scrie:Iti recomand sa cumperi cel mai ieftin fir din piata de 0.3... vad ca esti din Iasi, nu stiu cum stati cu haleuticele pe acolo, dar in Bucuresti se gasesc role de fir de 0,3 la 1000m cu 10-15 lei (in Dragon)
vasea scrie:Știe cineva dacă exista reductii de tambur pentru shimano navi 8000 xtb?
doncostel20 scrie:Dar colegu a spus ca vrea sa treaca la un diametru de fir mai mic.Cel mai corect trebuie recomandat un fir intradevar mai ieftin dar de acelasi diametru cu cel principal!osc1or scrie:Iti recomand sa cumperi cel mai ieftin fir din piata de 0.3... vad ca esti din Iasi, nu stiu cum stati cu haleuticele pe acolo, dar in Bucuresti se gasesc role de fir de 0,3 la 1000m cu 10-15 lei (in Dragon)
Ps' de aceiasi problema m-am lovit si eu la tamburii mei de 10000, la fel voi proceda si eu,deoarece la tamburii mei nu sunt reductii,banuiesc ca nici la ai tai!
Nu e nevoie sa imi explici mie cum se incarca tamburii cu fire!osc1or scrie:doncostel20 scrie:Dar colegu a spus ca vrea sa treaca la un diametru de fir mai mic.Cel mai corect trebuie recomandat un fir intradevar mai ieftin dar de acelasi diametru cu cel principal!osc1or scrie:Iti recomand sa cumperi cel mai ieftin fir din piata de 0.3... vad ca esti din Iasi, nu stiu cum stati cu haleuticele pe acolo, dar in Bucuresti se gasesc role de fir de 0,3 la 1000m cu 10-15 lei (in Dragon)
Ps' de aceiasi problema m-am lovit si eu la tamburii mei de 10000, la fel voi proceda si eu,deoarece la tamburii mei nu sunt reductii,banuiesc ca nici la ai tai!
Pui firul de 30 ca umplutura. Lasi spatiu pe tamburi cat sa iti intre firul mai subtire ~250m.
Dupa ce ai pus umplutura poti sa tragi o banda izoler pe capatul firului sau poti sa legi cele doua fire (umplutura de firul subtire) cu un nod mahin (conic) sau allbright. Nu puneti 1000m de fir de 25 pe un tambur de ultegra de 10000....................................