Da,la inceputul fiecarui inel,eu am inele 40-30-20-etc.(horica85)
Daca nu afecteaza cu nimic,este in regula.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am eu fost partener de pescuit ( nu mai pescuieste acum pentru ca a ajuns conducatorul pescarilor de competitie de la craphorica85 scrie:Nu este o problema reala si nu duce in timp la distrugerea matisajului .
Se poate remedia extrem de usor dar eu cred ca aceste "taieturi" apar mai ales cand pescuiesti de pe o rampa si nu poti ajusta lungimea firului corespunzator . Eu am o balta pe care o fercventez unde standurile sunt sapate in mal si nu se poate ajusta lungimea firului corespunzator si asa m-am ales cu dungi.
P.S. Uda textilul inainte de primul lanseu si elimini 50% din sansele de a aface aceste dungi.
Nu e vorba de lungimea inaintasului aici.Mihai Manea scrie:Care este lungimea inaintasului,sau cate spire,trebuie sa am pe tambur,pentru a nu mai intampina probleme ?
Pentru o aruncare corecta ( mai ales cand se vizeaza distante mari ) si totodata pentru a elimina problema avuta, montura se lasa ( cu batul in pozitie verticala) pana in zona delimitata de mufarea lansetei si primul inel catre varf.Mihai Manea scrie:Care este lungimea inaintasului,sau cate spire,trebuie sa am pe tambur,pentru a nu mai intampina probleme ?