Lansete-o alegere dificila

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
crystal

Lansete-o alegere dificila

Mesaj de crystal »

Buna ziua domnilor.Deschid un topic care a mai fost dezbatut de "n" ori dar neavand posibilitatea de a testa lansete, fiind departe de capitala si neavand timp pt o vizita, ma vad nevoit a apela la acest tip de test.
Bugetul pentru o bucata ar fi undeva de pana la 700 lei si cu un efort as putea urca la 850 lei.Ce mi-as dori ar fi un blank slim, actiune rapida, inel de varf minim 14 mm, TC la 3,5, mandrina si inele de calitate.Va multumesc anticipat pt sfaturile dvs.

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Lansete-o alegere dificila

Mesaj de RazvanG »

lanseta cea mai buna este cea cu care te impaci tu cel mai bine
majoritatea dintre noi vom da sfaturi despre ce avem sau am avut noi insa nu vei fi pe acelasi calapod cu noi
asha ca incearca si dute l un magazin sau doua,ia ca reper maxim 3 sau 4 modele sa aibe specificatiile cerute de tine si cere un test cu fiecare in parte ,asta daca vor dori sa-ti dea una ptr teste
singura firma care stiu ca dau lansete in teste este SENZOR.
MAI STIU CA O LANSETA FOARTE BUNA ESTE SENZOR MAGIC
CU ADEVARAT MAGICA
am avut privilegiul de a scoate dulapiorul din imaginea avatarului cu o lanseta MAGIC si tin sa-ti spun ca a fost cu adevarat o reala placere atat in dril cat si in aruncare
iti spun de aruncare ptr ca am dat in buza plaurului si aruncam destul de usor la doar juma de metru de buza lui si nu ca as fi un aruncator cu experienta dar ma ajuta foarte mult ptr ca o simti foarte bine.
pana la urma cred ca vei face cea mai buna alegere doar vazand lansetele si facand un test cu ele .
fire intinse
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

sa nu-ti iei fox es, sunt blegi rau si nu te ajuta la aruncare. sa iei in calcul si shimano !
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

crystal

Mesaj de crystal »

Ms de sfaturi dar mai astept pareri.Nu am posibilitatea de a testa inca.Trebuie sa vin in Bucuresti si nu am timp.

crystal

Mesaj de crystal »

Am pus mana pe lansetele de la senzor.mi-au placut.dar ceva relatii despre garantie, tipul inelelor, dimensiunea acestora si producatorul mandrinei imi poate oferi cineva?poate cineva care le produce?

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

garantie pe viata . inele Sea Guide, inel de plecare 50 mm, 3.5 lbs actiune, blank ultra slim. mandrina Nujitsu.

stoc epuizat la Senzor. :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

crystal

Mesaj de crystal »

Ms de informatii.Sper ca va veti complecta stocul.Ca m-am cam hotarat.Este singura lanseta pe care o pot testa si pe care am pus mana dintre o gramada de lansete care mi-au fost recomandate.Poate ma anuntati cand le aveti pe stoc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”