Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Exagerezi, cand ii vine dracii mananca aroma ca nebunu', la mix nici nu se gandeste, doar asa ramane viguros si fara colesterol.petre iulian scrie:Cand am facut primele pop-upuri (4carp) le-am facut fara aroma pe principiu ca aroma este pentru 'pescari , nu pentru pesti....Toti care deschideau borcanul il mirosea si trebuia sa le explic ca aroma nu conteaza....pana la urma le-am aromat sa scapam de explicatii. Eu/noi credem ca aroma este doar pentru 'pescari la le miroasa lor bine E simplu sa faci un pop-up si sa-l aromatizezi in zece feluri ca sa vinzi zece produse ""diferite"" poate unii nu sunt de aceeas parere cu mine ....eu cred ca doar culoarea /nuanta(si asta foarte putin) si marimea conteaza plus flotabilitatea .
ionut72 scrie:Ia-ti o seringa gradata de plastic (costa o nimica toata) si pune in borcanul cu pop-up asa:
- 2ml aroma
- 1-2 ml indulcitor. Are rol de potentiator de aroma. Amesteca periodic si repeta operatiunea la 2-3 saptamani, de 2-3 ori.
Thaumatin http://bigfish.ro/produse-crap/nade-cra ... matin-2222
sau
Thaumatin-B http://bigfish.ro/produse-crap/nade-cra ... tin-b-1096
sau
Talin http://bigfish.ro/produse-crap/nade-cra ... /talin-544
Andrei,tu nadesti cu poup-pop-uri ?Andrei91 scrie:Iulian, sa intelege ca boilesurile voastre nu contin aroma sau indulcitor ??