salut ! Am revenit in Bucuresti
la pop-up simplu nu pescuiesc decat cu plumb de pasta /momitor , cu plumb normal dar cu un saculet atasat . Eu cred ca domnul crap este atras mai mult de ,cu ce am invelit plumbul/naditorul sau ce am pus in saculet . Vine `fraierul sa deguste bunatatile etalate si ....tzac-pac ia in gura si pop-upul
.mai ales ca am un forfac de doar 6 cm si este chiar pe `farfuria de bunataturi
. Pe acest principiu merg eu cand zic ca nu conteaza aroma ...La culoare am dubii pentru ca am patit sa prind
numai la o culoare anume de multe ori si cum eram in concurs nu m-am incapatanat sa mai schimb culorile daca-mi mergea bine
E vorba de psihic cred
La boiliesuri este alta `mancare de peste pentru ca un boilies are in compozitia lui in jur de 10-20 ingrediente la partea solida(mix) si 5-10 ingrediente la partea lichida . Fiecare ingredient lucreaza intr-un anumit fel in apa si aici e jmecheria cu `fumul de gratar ' ... cine face `fum mai mare prinde mai mult
Dar atentie ca `fumul sa nu fie `toxic (din aroma) O parte din ingrediente sunt solubile in apa ,o parte nu sunt solubile si uite asa ajuta
si aroma sa se disperseze mai bine ....Sunt multe discutii pe tema aromei din boiliesuri si multi sunt de parere ca mixul si partea lichida sunt importante mai mult decat aroma ..
Eu am zis ce cred
eu personal dar nu stiu si ......sigur daca e bine ce cred
eu Orice parere este binevenita dar poate si cu argumente (din experienta proprie nu din reviste,filmari si alte chestii pur comerciale )