Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Serco, oricum au fost de ajuns!Serco scrie:Daca lucram cum trebuie vom avea semnaturi indeajuns, dar prea putina lume inimoasa sau responsabila in ziua de azi.
Gyorg scrie:Serco, oricum au fost de ajuns!Serco scrie:Daca lucram cum trebuie vom avea semnaturi indeajuns, dar prea putina lume inimoasa sau responsabila in ziua de azi.
Am primit confirmarea ca Ordinul a fost blocat si va fi refacut de ANPA.
Interesant in schimb este "mobilizarea" generala. Asa cum era remarcat si de cineva mai inainte, cand este vorba de implicare (chiar si la nivel de semnat astfel de petitii), batem in retragere din diferite motive.
Ii inteleg, face parte din gandirea noastra si m-am obisnuit deja cu ea fara sa judec sau să mă supăr. Deranjant ramane mopescu că în tupeul si nesimitirea lui sunt sanse sa ne calce pe gat in viitor. Daca noi nu luam atitudine, asa cum a fost cu acest ordin abuziv, o sa ne trezim contribuabili de nadejde la subsolul obscur din Octavian Gogan Nr.7 - Alba
Asta e doar un exemplu de fraza.Serco scrie: Unionismul la noi a devenit desuet din cauza decredibilizari celor ce puteau/pot face ceva si nu fac de regula.
"Pescar-us-u-ll-e", asta e un site pentru pescari si pescuit, nu pentru pasarari si pasaret.pescarusull scrie:Asta e doar un exemplu de fraza.Serco scrie: Unionismul la noi a devenit desuet din cauza decredibilizari celor ce puteau/pot face ceva si nu fac de regula.
Daca ai vorbi mai pe romaneste probabil ar citi mai multa lume ceea ce scrii.
Si poate ar si intelege ce doresti.
Din pacate se pare ca inca mai exista "sageti" de tras. Inca are aceleasi metehne. Inca isi gaseste astfel de vectori. Dupa cum ziceam, inca mai "lucreaza"!Gyorg scrie:As putea eu sa traduc![]()
Atata timp cat nu renuntam la lupta, inca mai avem o sansa ca acest fenomen de om sa dispara din peisajul pescuitului de competitie (si nu numai).
Ignoranta, latenta sau indiferenta noastra îi va permite să ne strice tot ce am construit in decursul anilor, adica rezultate nationale sau internationale din pasiune.