ANPA ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dancalinescu
Puncte: 0

ANPA ?

Mesaj de dancalinescu »

Va salut domnilor,
As avea vreo cateva intrebari cu privire la ANPA si sper sa primesc si eu cateva lamuriri pe care nu le-am putut obtine de la dansii.

1. E cineva de aici angajat ANPA (aici ma refer la sediul central, din Bucuresti , Strada Transilvaniei, nr, 2, Sector 1) ?

2. A mai incercat cineva sa solicite informatii prin email de la dansii ? Ati primit vreun raspuns?

3. Daca nu am timpul necesar (in programul dansilor cu publicul), pot trimite pe cineva cu imputernicire notariala sa ma reprezinte in relatia cu dansii pentru depunerea actelor, respectiv ridicarea permisului de pescuit? (Am un coleg care merge frecvent la ANPC in interes de serviciu si din ce mi-a zis, ambele institutii sunt in aceeasi cladire :lol: )

4. Pentru Tulcea, Giurgiu etc, PG-ul pentru pescuit la Dunare se poate obtine gratuit, online. Cel pentru pescuit in preajma Galatiului nu se poate obtine si el online, scutindu-ma astfel de niste drumuri suplimentare?

Sionut

Re: ANPA ?

Mesaj de Sionut »

dancalinescu scrie:Va salut domnilor,
As avea vreo cateva intrebari cu privire la ANPA si sper sa primesc si eu cateva lamuriri pe care nu le-am putut obtine de la dansii.

1. E cineva de aici angajat ANPA (aici ma refer la sediul central, din Bucuresti , Strada Transilvaniei, nr, 2, Sector 1) ?

2. A mai incercat cineva sa solicite informatii prin email de la dansii ? Ati primit vreun raspuns?

3. Daca nu am timpul necesar (in programul dansilor cu publicul), pot trimite pe cineva cu imputernicire notariala sa ma reprezinte in relatia cu dansii pentru depunerea actelor, respectiv ridicarea permisului de pescuit? (Am un coleg care merge frecvent la ANPC in interes de serviciu si din ce mi-a zis, ambele institutii sunt in aceeasi cladire :lol: )

4. Pentru Tulcea, Giurgiu etc, PG-ul pentru pescuit la Dunare se poate obtine gratuit, online. Cel pentru pescuit in preajma Galatiului nu se poate obtine si el online, scutindu-ma astfel de niste drumuri suplimentare?

ziceai pe alt topic ca te duci la targ maine ; vezi ca in zona de asociatii e st5andul APS si e un tip cu mustata,
care vorbeste repede so parca te cearta :D ... sa nu te sperii ca obtii de la el toate informatiile necesare .

P.S Vezi sa nu-l nimeresti pe nea Fane de la federatie, ca si el are mustata :lol: :lol: :lol:
CS APS

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Mnoh, faza e ca vreau si eu sa imi fac permis si pg care sa imi permita sa pescuiesc la Galati la Dunare. Am planificate niste mini concedii pe acolo. :P
Well, nu vreau sa deranjez lumea la targ cu nelamuririle mele.

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

Eu merg și depun/ ridic permise pentru 5-6 amici și nu este nevoie de procura.
Pentru depunere trebuie chitanta de 30 lei de la trezorerie, copie de pe chitanta, buletin, permis pescuit și timbru fiscal de 2 lei. La ridicare buletinul si permisul original.
Dacă ai permis poți pescuii în bază chitanței (copie) cu timbru fiscal ( nu cred ca au rezolvat cu viza pe permis).
Nume utilizator schimbat din gazaru

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

@Domnul Gazaru : Eu inca nu am deloc permis. Vreau sa imi fac. :)
E valabil ce ati zis dvs. si pentru permisele noi?
Trezoreria trebuie sa fie cea de pe acelasi sector cu adresa din buletin? (in cazul meu Sector 2) ?
Am inteles ca aceste permise sunt sub forma de card? (Ex : Cum e cardul de sanatate etc?)

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

dancalinescu scrie:@Domnul Gazaru : Eu inca nu am deloc permis. Vreau sa imi fac. :)
E valabil ce ati zis dvs. si pentru permisele noi?
Trezoreria trebuie sa fie cea de pe acelasi sector cu adresa din buletin? (in cazul meu Sector 2) ?
Am inteles ca aceste permise sunt sub forma de card? (Ex : Cum e cardul de sanatate etc?)
Cardul este ca cel de sanatate, trez. sec. 2 este pe Ferdinand, taxa 30 lei.
Pana cand iese cardul, ca dureaza ceva, pe copia chitantei se aplica pe verso timbrul fiscal de doi lei, se pune o stampila si data. Poti sa scoti P.G-ul fara probleme.
Nume utilizator schimbat din gazaru

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Mersi de informatii Dl. Gazaru. O sa incerc sa il trimit pe colegul meu, poate merge fara procura.
Ar fi bine sa mearga fara procura.. E mai scumpa procura decat permisul. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”